Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Sylvia Geersen gaat voor nieuwe look

'Altijd dat lange haar. Ik ben het helemaal zat'

Nederlandse premiere The Little Mermaid

De knappe Sylvia Geersen straalt like never before met haar nieuwe lover Joris. Enne, nu er iets is veranderd op liefdesgebied, vond de beauty het ook hoog tijd om iets te veranderen aan haar coupe. Kort en stijl is dé haarstijl voor het model deze zomer.

De Bachelorette

Sylvia Geersen speelde afgelopen seizoen de hoofdrol in De Bachelorette. Een grote groep knappe mannen reisde speciaal voor haar af naar Zuid-Afrika, in de hoop de liefde te vinden. Al snel sloeg de vonk over tussen haar en Joris, maar ze hield het tot het allerlaatste moment spannend. Het was echter geen verrassing dat Joris de laatste roos kreeg en sindsdien zijn de twee happy together.

Nieuwe coupe

We kennen Sylvia natuurlijk allemaal als de super knappe brunette met lange lokken, maar daar heeft ze afgelopen donderdag verandering in gebracht. Ze heeft namelijk haar lokken ingeruild voor een korte look. "Een hele goedemiddag", begint ze donderdag haar Insta-verhaal. "Nou uh, we gaan voor een andere look. We gaan voor kort haar", om maar meteen met de deur in huis te vallen. "Ook wel een keer leuk, altijd dat lange haar. Ik ben het helemaal zat", lacht de beauty.

Enne, dat Sylvia letterlijk álles kan rocken, dat blijkt wel weer. Een paar uur later deelt ze namelijk een prachtige foto mét korte coupe in haar Insta-verhaal. "Fresh new healthy hair", staat er bij de foto. Enne: wauw!

Gezinsuitbreiding?

Nieuwe lover, nieuwe look, Sylvia heeft – bijna – alles. Maarre, wanneer is het tijd voor gezinsuitbreiding? In een interview met Farja in de Moederdag Special van RTL onthulde de beauty dat ze niet kan wachten op een kleine spruit. “Als het aan mij had gelegen, had ik vandaag nog naar de dokter gegaan om te zeggen: haal dat ding (spiraaltje, red.) eruit. Ik had al een afspraak ingepland, maar die heb ik afgezegd.”

Kortom, het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Sylvia en Joris hun geluk niet met z’n tweetjes maar met z’n drieën delen. En dat is ze natuurlijk van harte gegund!

Bron: Instagram, Grazia Archief | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • AMSTERDAM, 23-05-2023, Pathe Tuschinski Première van de live action-versie van The Little Mermaid in Pathe Tuschinski FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Sylvia Geersen