Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia Geersen gaat 'voor langere tijd' met Joris naar Sint Maarten

'Ik denk dat we nu sterker dan ooit zijn'

Afgelopen seizoen vond Sylvia Geersen the love of her life in De Bachelorette. De knappe kapitein Joris reisde af naar Zuid-Afrika en veroverde daar het hart van het model. Inmiddels zijn de twee al zeven maanden onafscheidelijk en zien ze een toekomst met elkaar helemaal zitten.

De Bachelorette

Sylvia Geersen speelde afgelopen seizoen de hoofdrol in De Bachelorette. Een grote groep knappe mannen reisde speciaal voor haar af naar Zuid-Afrika, in de hoop de liefde te vinden. Al snel sloeg de vonk over tussen haar en Joris, maar ze hield het tot het allerlaatste moment spannend. Het was echter geen verrassing dat Joris de laatste roos kreeg en sindsdien zijn de twee happy together.

Voor altijd

"Ik heb wel echt het idee dat dit voor altijd is, en hij ook", zegt Sylvia stralend voor de camera van RTL Boulevard. "Hij is echt mijn grote liefde en we kunnen heel erg lachen met elkaar. We kunnen kibbelen met elkaar, wat ook in relaties voorkomt, dat hebben wij ook. Maar dat maakt het ook wel weer sterker en ik denk dat we nu sterker dan ooit zijn." Ahw!

Koffer pakken

Sylvia is een echte Rotterdammer en voorlopig niet van plan haar stad te verlaten. Hoewel het model Breda, waar Joris woont, een hele leuke stad vindt, is ze 'heel erg gehecht' aan Rotterdam. Toch zal ze binnenkort haar koffers pakken, al gaat de reis iets verder dan Brabant. "Binnenkort ga ik lekker naar Sint-Maarten, want ik wil ook eens een kijkje nemen in zijn leven. Daar heeft hij altijd gewerkt en nu ga ik een keertje mee, voor langere tijd denk ik", deelt ze. En als het daar goed bevalt? "Dan zou het zomaar kunnen zijn dat ik al mijn spullen pak en nooit meer terugkom. Zo ben ik", lacht ze. Wat een heerlijk vooruitzicht!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld