Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hella Huizinga doet boekje open over nieuw seizoen Real Housewives

'Ik heb geen tijd voor gekibbel'

Tussen het organiseren van allerlei grootse en luxueuze events door, maakt Hella Huizinga ook tijd voor The Real Housewives of Amsterdam. Inmiddels zijn de opnames van het tweede seizoen namelijk in volle gang. In haar column in Beau Monde licht de partyplanner alvast een tipje van de sluier op over het komende seizoen.

Geen gekibbel

"We zijn begonnen met de opnames van het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam", deelt Hella met Beau Monde. Nuchter als ze is, gaat ze het dit seizoen niet opeens heel anders aanpakken. "Net als vorig seizoen blijf ik lekker dicht bij mezelf en wil ik me niet te veel met de anderen bemoeien. Ik ben momenteel megadruk met allerlei events en het opzetten van mijn verhuurbedrijf (My Greatest Rentals), dus ik heb ook geen tijd voor gekibbel." Duidelijk!

Bijzondere events

Hella is ontzettend druk met het organiseren van allerlei bijzondere events. "Twee weken geleden hebben we ons grootste event van het jaar gedraaid. De verjaardag van een privépersoon, met 170 gasten. Er was een Franse band ingevlogen, Iris Kroes speelde harp, er was een zalig viergangendiner en daarna een fantastisch feest – de gastheer wilde geen tien gangen, dan zat iedereen te lang aan tafel en was er te weinig tijd om te partyen! Voor het feest hadden we een enorme orangerie neergezet, een glazen ‘tent’, met allemaal bloemen, planten en bomen", deelt de partyplanner.

"De dag na dit event vloog ik naar Peru, naar mijn goede vriend Aturo van @lafet_adn. Ik wil meewerken aan twaalf verschillende high end bruiloften in twaalf verschillende landen en dit was de eerste", legt Hella uit. "Ik keek mijn ogen uit. Bij Nederlandse bruiloften gaat bijvoorbeeld veel geld zitten in een mooie locatie afhuren in Toscane. Bij deze Peruaanse bruiloft ging veel geld zitten in het nabouwen van Toscane! Ik waande me echt in Italië. Er waren zelfs Toscaanse muren gebouwd en er was een boomgaard met citroenbomen aangelegd!"

Gedeeld verstand

"Weer thuis had ik met ons verhuurbedrijf een lunch georganiseerd voor zeventig Nederlandse partyplanners, werkzaam in verschillende segmenten. Ik vond het leuk om iedereen samen te brengen. In plaats van elkaar als concurrent te zien kunnen we ook ervaringen delen en kennis uitwisselen. Twee weten meer dan één. En drie weten helemáál meer dan één!" stelt Hella. "Nu ik dit zit te schrijven, bedenk ik dat dit ook opgaat voor The Real Housewives. Ik hoop op een seizoen met minder misverstand en meer gedeeld verstand!"

De volledige column van Hella Huizinga lees je in de nieuwste Beau Monde. Nu in de winkel! 

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld