Babynieuws! Déze EOTB-deelnemer is in verwachting

'Future tattoo artist on the way'

Heel leuk babynieuws! Er is namelijk een heuse Ex on the Beach-baby onderweg. EOTB-deelneemster Isidora is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakt haar vriend bekend op Instagram met een lieve foto.

Ex on the Beach

Het huidige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is in volle gang, en die is heftiger dan ooit. Elke aflevering zit bomvol nieuwe exen, drama, ruzies en natuurlijk spicy momentjes tussen de deelnemers. Isidora was te zien in het zevende seizoen van EOTB – het seizoen met onder meer Lesley, Dusty, Shani en Odim. Ze kwam het programma binnen als de ex van Sander. Tijdens het avontuur kwamen ze nog heel even dichter tot elkaar, maar dat was van korte duur. In the end zat een relatie tussen de twee er duidelijk niet in.

Zwanger

Inmiddels ziet het leven van Isidora er heel anders uit. Ze heeft afscheid genomen van haar stempel als ‘realityster’ en heeft zelfs haar Instagram verwijderd. Daarnaast is ze weer happily in love met haar nieuwe vriend. Ook hij heeft zijn persoonlijke Instagram-account verwijderd, maar helemaal onvindbaar is-ie niet. De lover van Isidora is namelijk tattoo artist en deelt via het account van de tattoo shop heel leuk nieuws!

Future tattoo artist on the way“, schrijft hij in de Instagram Stories. Daarbij deelt hij een lief kiekje van hem en de zwangere Isidora, en een foto van de echo. Te cute!

isidora
Beeld: Instagram @dbtattoos

Wie de vader precies is, dat weten we helaas niet. Het koppel ziet er in elk geval ontzettend gelukkig uit en wij wensen ze dan ook een hele fijne zwangerschap. Van harte gefeliciteerd!

Bron: Instagram @dbtattoos, Fem Fem | Beeld: Ex on the Beach

Laatste nieuws