Wauw: Amanda Balk krijgt peperduur cadeau van vriend

'Bedankt schat, dat je al mijn dromen hebt laten uitkomen', deelt ze op Instagram.

Amanda Balk gaat alweer een tijdje happily in love door het leven. De socialite heeft sinds een paar jaar namelijk een relatie met Edward Hollander. Dat het nog altijd spettert tussen de twee, werd onlangs duidelijk toen vriendlief Amanda een gloednieuwe auto cadeau gaf.

Edward Hollander

Eind 2021 draaide de geruchtenmolen overuren over de nieuwe liefde van Amanda, en al snel bevestigde ook haar management dat ze een nieuwe lover aan de haak had geslagen. De man aan wie Amanda haar hart verloren heeft, is geen onbekende. Het gaat om Edward Hollander, een Quote 500-lid. Maar voor Amanda is hij veel meer dan dat. Haar management liet destijds weten: “Hij is stabiel, ze zijn ontzettend verliefd en hij is een goede vader, en dat laatste is vooral een aanwinst in het leven van de dochter van Amanda.”

Gloednieuwe bolide

De grote droom van Amanda Balk is naar eigen zeggen uitgekomen. Haar lief heeft haar namelijk een shiny Landrover cadeau gedaan. Ze schrijft trots bij verschillende foto’s en filmpjes waarbij ze poseert met haar peperdure aanwinst: ”My new car 🖤”, en bij een ander bericht: “Bumper to Bumper like us forever 🥰❤️🔐 Bedankt schat, dat je al mijn dromen hebt laten uitkomen”❣️

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMANDA BALK (@amandabalk_)

Reacties

De reacties stromen binnen onder de beelden van blije Amanda. Zo schrijft iemand: ”Bij een power vrouw hoort een power auto 💪🏻🥳🥰”, en ”Prachtig 😍 veel veilige km gewenst ❤️😘” Manlief zelf reageert: ”❤️😍❤️ That’s my job!”, waarmee hij doelt op het laten uitkomen van al haar dromen. Awh!

Bron: Shownieuws | Beeld: NL Beeld / Arjo Frank

Laatste nieuws