Cute! Zangeres Jessie J onthult de naam van haar zoontje

Ook worden we getrakteerd op een schattige babyfoto.

Onlangs was er blij babygeluk voor zangeres Jessie J en lover Chanan Safir Colman. De twee zijn namelijk eind vorige maand de trotse ouders geworden van een zoontje. Nu deelt de zangeres vol trots een foto van haar kleine spruit op Instagram en komen we achter zijn bijzondere naam.

Onbeschrijfelijk gevoel

Eind mei deelde Jessie J een bijzonder bericht met de buitenwereld.  Ze schreef in haar Instagram Stories: “Een week geleden is mijn hele leven veranderd. Mijn zoon is ter wereld gekomen en mijn hart is twee keer zo groot geworden.” De Engelse singer-songwriter noemt het gevoel ‘onbeschrijfelijk’. Ook liet de kersverse mom weten dat het goed gaat met moeder en zoon.

Jessie J stelde verder dat ze ‘dankbaar’ is en dat dit ‘een droom is die uitkomt’. “Hij is mijn hele wereld. Ik geniet van elke seconde en kan niet geloven dat hij hier is en van mij”, zei ze over de kleine spruit. De naam van haar zoontje maakte de zangeres nog niet bekend. Tot nu!

Kleine Sky

Jessie plaatst een schattig kiekje met daarbij: ”Mans like… Sky Safir Cornish Colman 🐻🌈☁️🌅⚡️☔️🌌” Ze maakt daarmee niet alleen bekend hoe de kleine man eruitziet, maar deelt ook de bijzondere naam met haar volgers. Te lief!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Dankbaar

In 2021 heeft Jessie J een miskraam gehad, waardoor deze zwangerschap extra spannend voor haar was. “Ik ben blij en tegelijkertijd doodsbang om dit eindelijk te delen”, schreef ze destijds bij de aankondiging van haar zwangerschap. Gelukkig is dit keer alles goed gegaan en kan ze nu volop genieten van de kleine man!

Bron: Instagram @jessiej | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws