Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

HEMA komt met kant-en-klare Espresso martini cocktails!

OMG!

Flat lay composition with glass, coffee beans, shaker and ice cu

We zien dat de Espresso Martini enorm populair is. Enne, eerlijk is eerlijk: wie houdt er nou niet van een shot cafeïne in de vorm van een cocktail? Precies! Hoewel de Espresso Martini inmiddels niet meer weg te denken is van een drankkaart, is het net zo lekker om 'm thuis ook eens te proberen toch? HEMA komt met dé perfecte oplossing hiervoor.

Cocktails

Ben jij een echte koffieliefhebber en hou je óók van cocktails? Dan is de Espresso Martini zeker iets voor jou. Dit populaire drankje – dat ook wel bekend staat als de ‘Esma’ is enorm populair. Zijn zusje, Pornstar Martini is net zo lekker en sippen we ook maar al te graag op het terras. Echter, een avondje terrassen met deze lekkere cocktails kan soms behoorlijk duur uitvallen. Gelukkig heeft HEMA een optie die veel cheaper is: namelijk kant-en-klare Espresso martini's en Pornstar martini's!

Musthaves

De winkelketen verkoopt wel vaker echte musthaves. Zo schreven we vorige week nog over de draagbare barbecue en willen we de nieuwste föhnborstel maar al te graag bemachtigen. Deze week zijn het dus de kant-en-klare cocktails van HEMA die helemaal viraal gaan.

De cocktails zijn er dus in de smaken Pornstar Martini en Espresso Martini en kosten slechts 4 euro per fles! Gooi er wat ijsblokjes bij en giet het in je favoriete cocktail glas. Et voilà!

Bron: Girlscene | Beeld: HEMA, Adobe Stock

Lifestyle
  • Flat lay composition with glass, coffee beans, shaker and ice cubes on color background, space for text. Alcohol cocktail recipe - Espresso Martini