OMG! Komt er een nieuwe ZOOP-film?

Videoland deelde zojuist een veelbelovende teaser...

De cast van ZOOP was onlangs herenigd in het Ouwehands Dierenpark. Enne, het lijkt erop dat de castleden niet alleen herinneringen van vroeger ophaalden. Zo vermoeden we dat de acteurs weer samen waren om te werken aan nieuwe afleveringen of een film. Videoland lijkt dit vermoeden nu te bevestigen…

Hereniging

Castleden Nicolette van Dam (Bionda), Juliette van Ardenne (Sira), Monique van der Werff (Taffie), Jon Karthaus (Moes), Vivienne van den Assem (Elise), Patrick Martens (Mike) en Ewout Genemans (Bastiaan) waren onlangs allemaal weer in Ouwehands Dierenpark te vinden. De acteurs deelden allemaal leuke foto’s en video’s van de hereniging in hun Instagram Stories, maar maakten niet bekend wat ze precies deden in de dierentuin.

Aangezien acteur, regisseur en schrijver Jon Karthaus een film wel ziet zitten, hopen wij enorm dat de cast samen kwam om een nieuwe ZOOP-film te bespreken. “De fans vragen er al langer om”, liet Jon onlangs over een film weten aan ANP. “En met de vaste acteurs fantaseren we er ook met regelmaat over. We komen nog steeds af en toe samen en we worden steeds enthousiaster over het idee van een reüniefilm.”

Teaser Videoland

Het lijkt erop dat de cast inderdaad bezig is met het verwezenlijken van nieuw ZOOP-materiaal. Zo deelde Videoland zojuist een teaser van beelden van Ouwehands Dierenpark én de Ouwehands Beestenbus. “Later meer…”, schrijft Videoland daarbij op Instagram. Zou dit dan betekenen dat er echt een film in de maak is?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Fans van ZOOP reageren in elk geval enthousiast in de comments. “Komen er weer nieuwe afleveringen van ZOOP?”, “ZOOP de reünie”, “OMG finally. Op dit moment heb ik zolang gewacht”, klinkt het dan ook in de reacties. To be continued…

Bron: Videoland | Beeld: NL Beeld / _Patrick van Emst

Laatste nieuws