Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Giel Beelen wordt vader: ‘We kunnen niet wachten’

Babynieuws!

Geweldig nieuws voor Giel Beelen en zijn vriendin Floor! De twee hebben op Instagram namelijk bekendgemaakt dat ze binnenkort hun eerste kindje samen verwachten. De radio-dj verklapt daarnaast dat de mommy to be zelfs al over de helft van haar zwangerschap is.

In verwachting

"Dit jaar heeft ons het allermooiste gebracht dat we ons hadden kunnen wensen: wij zijn in verwachting! 🥰" deelt Giel enthousiast op Instagram. Daarbij deelt de radio-dj een video van hem en Floor bij een prachtige sunset, waarop hij de babybuik liefdevol kust. Prachtig! Daarnaast deelt hij dat ze inmiddels al op de helft is. "Wow, wat gaat de tijd toch snel. 💥"

In een bubbel

"De afgelopen maanden hebben wij heerlijk in onze bubbel geleefd, samen met onze nieuwe reisgenoot. Dat was echt zo bijzonder en waardevol", gaat de daddy to be verder. Samen met zijn vriendin is hij namelijk aan het reizen geweest. "Floor voelt zich gelukkig goed en we hebben onze reis aangepast om optimaal te kunnen genieten van de zwangerschap én ons breekjaar."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Giel Beelen (@giels)

20 weken

Toch hebben ze hun reis even onderbroken voor een bijzonder moment. "Wij zijn voor de 20 weken echo weer even in Nederland geweest", deelt Giel. "Zo fijn, alle liefde van onze familie en vrienden. ❤️ We kunnen niet wachten om onze baby straks te laten zien hoe mooi de wereld is. 🗺️😍 Wat een reis, wat een avontuur. Zo dankbaar. 🙏" Wij wensen de aanstaande ouders natuurlijk heel veel geluk!

Bron: Instagram @giels en @floorjoustra | Beeld: NL Beeld