Summer fashion: ruffles en lace zijn onmisbaar in jouw zomergarderobe

De zomer items kunnen weer uit de kast!

Het mooie weer heeft eindelijk ons land bereikt en dat betekent dat we onze favoriete zomer items weer uit de kast kunnen trekken! Bij het zien van ruffles en lace krijgen wij helemaal zin in de zomer. Wil jij nog wat inspiratie doen voor deze trend? We’ve got you!

Tijdloze trend

Zwierige ruches en romantisch kant zijn een van dé grootste fashion trends van dit moment. En niet alleen dit seizoen, want een blouse met ruches kan voor altijd in je kast blijven hangen. Tijd dus om deze tijdloze trend toe te voegen aan jouw garderobe.    

NIKKIE

En houdt jouw Instagram feed in de gaten, want wij zien ook steeds meer influencers in deze trend. Kant op kant en laagjes ruches! In de nieuwste (zomer)collecties van NIKKIE zie je ook veel ruches en kant terugkomen. Het is ouderwets om te denken dat ruches en kant alleen maar romantiek symboliseren. Combineer bijvoorbeeld een kanten blouse met een stoere vegan leren broek, zoals uit de collectie van NIKKIE X Selected by Kate Moss. Of combineer het met een grote zonnebril en een strakke ‘ponytail’, zoals Nikkie zelf regelmatig laat zien. En wij zijn ook erg fan van kant in het zwart! Kortom, je kan deze trend op veel manieren combineren.

Nog een reden waarom jij snel deze items moet scoren; het is ook erg luchtig! Perfect dus voor de warmere dagen en op vakantie. Hoe mooi zou een jurk met ruches jou staan op Ibiza?!

 

 

 

De keuze is reuze

Ruches maken een outfit vrouwelijker, speelser en fleuriger. Je ziet ruches in allerlei printen, kleuren en stoffen. Voor ieder wat wils! Ook erg geschikt voor een speciale (avond)gelegenheid. Bij NIKKIE shop je maxi-jurken met ruches én kant! Het liefst dompelen wij onszelf helemaal onder in de ruches en kanten stofjes deze zomer. Wij kunnen écht niet meer zonder!

Bron & Beeld: NIKKIE

Laatste nieuws