Linnen pakken zijn dé musthave voor deze zomer

Dat wordt inslaan!

Nu de warmere temperaturen steeds meer oplopen is het natuurlijk de vraag wat we in hemelsnaam aan moeten. Want eerlijk is eerlijk: alles lijkt te warm en te dik, toch? Gelukkig zijn daar de linnen pakken to the rescue! En geloof ons, hierna kan je er écht niet meer zonder.

Oplossing

Jarenlang hebben we natuurlijk lange en korte jurken gedragen en mochten korte broekjes en t-shirts met korte mouwen niet ontbreken in onze kledingkast tijdens de zomermaanden. Maar toch hebben we ons met deze items door de jaren heen best beperkt qua zomerkleding. En nee raar is het niet, want zeg nou zelf: wat moeten dán aan met warm weer? Gelukkig hebben we daar nu de ideale oplossing voor.

Linnen pakken

Linnen pakken zijn niet meer weg te denken uit het zomerse modebeeld. Grote modehuizen als Brunello Cucinelli en Max Mara hebben deze fashion statements al opgenomen in hun nieuwste collectie en ook op straat zien we steeds meer mensen met deze prachtige sets rondlopen.

Maar wat maakt de linnen pakken nou dé musthave voor deze zomer? Well, linnen pakken bevatten broeken met wijde, luchtige pijpen met een luchtig bovenstuk. Chic, maar casual and we love that! Maar dat is niet alles. Ook de betaalbare kledingwinkels als Mango, Zara, Asos en H&M hebben een oneindig aanbod aan linnen pakken.

Benieuwd hoe jij deze linnen pakken het beste kunt stijlen? Wij geven je een aantal voorbeelden:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaja (@kaja_minimal)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MIRJA KLEIN (@mirjaklein)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sandra Imiela (@sandraimiela)

Dealbreaker

Wellicht lijkt het alsof linnen een hele zware en warme stof is, maar niets is minder waar. De stof is namelijk lekker dun en luchtig, waardoor je ook kunt gaan ‘layeren‘ met verschillende kledingstukken. Net zo makkelijk als het weer ineens omslaat – en laat dat in Nederland vaak het geval zijn – toch? Eén ding is in ieder geval zeker: linnen kledingstukken gaan een echte dealbreaker zijn deze zomer and we love it!

Bron: Her | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws