Oeh la laa: binnenkort nóg meer Temptation Island op Videoland

Dat wordt bingen!

Ben jij groot Temptation Island-fan en baal je nu al dat het seizoen bijna voorbij is? Same! Nu de dream dates op de planning staan in de volgende aflevering zal het niet heel lang meer duren voordat de koppels elkaar weer gaan zien. Maar niet getreurd: Videoland deelde vandaag het ge-wel-dige nieuws dat er een nieuw seizoen van Temptation Island USA onze kant op komt. Yes!

Amerika

Wel is het nog de vraag welke vier koppels het avontuur dit keer aangaan in Temptation Island USA, maar dat we een hoop drama kunnen verwachten is een ding wat zeker is. Om ons alvast een voorproefje te geven op het nieuwe seizoen, deelt Videoland een throwback naar alle spraakmakende momenten in de afgelopen vier seizoenen. We waren bijna vergeten hoe ge-wel-dig deze waren. “Temptation fans opgelet! Een nieuw seizoen van de Amerikaanse versie is te zien vanaf 16 juni 😍🔥”, luidt de caption van de video.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Sneak peek

Maar dat is niet alles! Als we even rondneuzen op de Amerikaanse Instagram-pagina van Temptation, zien we dat zij alvast een hele spannende sneak peek hebben gedeeld van het nieuw seizoen. En ja: dit wordt écht juicy. Go see for yourself!

En hoewel het concept hetzelfde blijft als de voorgaande seizoenen, zijn er wel een aantal dingen aan toegevoegd. Zo zien we dat de singles een ‘optie krijgen die nog nooit eerder is gebruikt’ en wordt er gewerkt met een zogeheten ‘Temptation Light’, wat betekent dat iemand zijn/haar partner de temptation volledig aangaat – net als in de Nederlandse variant. Wij kunnen in ieder geval niet wachten met bingen!

Bron: Instagram @videoland, @temptationtv | Beeld: Temptation Island USA

Laatste nieuws