Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Dan is vandaag je geluksdag

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Dan is vandaag jouw lucky day! Vandaag, 1 juni, is namelijk je geluksdag. Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag, 1 juni, is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Weegschaal: 23 september t/m 22 oktober

Je krijgt komende weken de kans om te groeien en te ontwikkelen op persoonlijk niveau. Heb je zin om een cursus of workshop te volgen, doe dat dan vooral. Je bent er niet voor niets enthousiast over en het gaat je ontzettend veel brengen. In de liefde staat je eveneens een mooie tijd te wachten. Heb je een lover, dan wordt het regelmatig heet tussen de lakens. Ben je single, dan hangt er een spannende ontmoeting in de lucht.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws