Grazia tipt: deze films en series mag je niet missen

Je hoeft je niet te vervelen.

Als we het eens rustig aan willen doen in het weekend, kruipen we graag onder een dekentje op de bank om een film of serie te kijken, of gaan we naar de bioscoop. Geen inspiratie voor een leuke serie of film? No worries. Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rijtje gezet.

Manifest seizoen 4, deel 2

Het laatste deel van het laatste seizoen van Manifest staat binnenkort dan eindelijk op Netflix. In seizoen vier komen we erachter of het de overlevenden van Flight 828 lukt om de death date te verslaan. Wij zijn benieuwd!

Manifest seizoen 4, deel 2 staat vanaf 2 juni op Netflix. 

Het is 1957 in Londen en de weduwe Mrs. Ada Harris werkt als schoonmaakster wanneer ze geobsedeerd raakt door de haute couture Dior-jurk van een van haar cliënten. Die jurk, die wil ze ook hebben! Wanneer ze als oorlogsweduwe een flinke compensatie krijgt, besluit ze om naar Parijs te vertrekken om daar de begeerlijke jurk te bemachtigen. Al gaat dat niet helemaal van het leien dakje.

Mrs. Harris Goes To Paris is vanaf 20 juni te zien bij SkyShowtime.

Love Again

In Love Again maken we kennis met Mira (Priyanka Chopra Jonas) die het verlies van haar overleden vriend probeert te verwerken. Om het gemis draaglijker te maken, stuurt ze sms’jes naar het telefoonnummer van hem, niet wetende dat deze berichtjes inmiddels aankomen bij de nieuwe eigenaar van het telefoonnummer: journalist Rob (Sam Heughan).

Aanvankelijk doet Rob niets met de sms’jes. Toch begint hij steeds nieuwsgieriger te worden naar de verzender van de berichtjes. Ondertussen moet de journalist, die wat pessimistisch tegenover de liefde staat, een stuk schrijven over Céline Dion. Het is uiteindelijk de zangeres die hem aanspoort om op onderzoek te gaan naar de texter voor wie Rob gevoelens begint te krijgen.

Love Again draait nu in de bioscoop. 

Yellowjackets

Seizoen één van de horror hitserie Yellowjackets is dan eindelijk in Nederland te streamen. De horror hitserie gaat over een voetbalteam van ontzettend getalenteerde meiden die na een vliegtuigcrash diep in de noordelijke wildernis moet overleven. Fast forward is te zien dat een deel van de groep het heeft overleefd, maar door alle erge dingen die in de wildernis is gebeurd, kunnen ze hun verleden niet zomaar vergeten.

Het eerste seizoen van Yellowjackets werd bekroond met maar liefst zeven Emmy-nominaties. Het volledige eerste seizoen is nu te zien bij SkyShowtime. Ook verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering van het tweede seizoen.

Beeld: Manifest (Netflix, Peter Kramer)

Laatste nieuws