Pak je koffers: zo vlieg je voor nog geen 300 euro naar Curacao

Op naar de zon!

Wil je aankomende winter nog even heerlijk naar de zon? Dan is Curacao the place to be. Het is niet alleen een prachtig eiland, maar de zon schijnt er ook in het najaar nog volop. Enne, extra goed nieuws, want in het najaar vlieg je nu voor nog geen 600 euro retour naar Curacao. Inpakken maar!

Curacao heeft alles

Staat Curacao ook op jouw travel wishlist? We get that! Dit heerlijke eiland heeft indrukwekkende natuur, idyllische stranden, een knalblauwe zee en natuurlijk een perfect klimaat. Het is dan ook de plek als je eventjes tot rust wilt komen, maar er zijn natuurlijk ook genoeg leuke feestjes voor de party animals onder ons. En Curacao is niet alleen leuk in de zomer, ook in de winter kun je hier terecht om even op te laden en wat extra vitamine D mee te pakken. Enne, dat kan dit najaar voor een heel fijn prijsje!

Voor ’n prikkie

Iedereen die al eens heeft georiënteerd op een zonvakantie naar Curacao, weet dat het niet bepaald een goedkope reis is. Vooral wanneer je in het hoogseizoen de oceaan over wilt vliegen, kan het behoorlijk oplopen. Maar er is goed nieuws voor iedereen die toch graag eens naar Cura wil. Vanaf november gaat Corendon namelijk voor een hele fijne prijs naar het vakantieoord vliegen. Dat betekent dat je straks voor ’n prikkie naar de zon én retour vliegt.

Concurrentie

Volgens de nieuwsberichten is er een ware prijsoorlog aan de gang als het om vluchten gaat. Concurrerende vliegmaatschappijen bieden vliegtickets voor veel hogere prijzen aan, waardoor reisorganisaties naar oplossingen moeten zoeken. En die vinden ze bij Corendon, dit najaar. In november boek je bij die vliegmaatschappij namelijk een enkeltje Curacao vanaf 299 euro. Een retourtje komt dus neer op 598 euro. Alleen nog een fijn hotel, en jij kunt deze winter heerlijk vertoeven op het eiland!

Bron: Fem Fem | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws