Wedding bells! Déze Temptation Island-ster gaat trouwen

'She said yes!'

Heugelijk nieuws voor Sidney Bout, die we allemaal nog kennen van Temptation Island, en zijn vriendin: de twee gaan namelijk trouwen! Op Instagram deelt de realityster een foto van het moment waarop hij op één knie ging voor zijn grote liefde.

Temptation Island

We gaan even back in time, want het is alweer een aantal jaar geleden dat Sidney te zien was in Temptation Island. In 2019 deed hij mee aan het realityprogramma met zijn toenmalige vriendin Demi Rutting. En hoewel het alweer even geleden is, herinneren we ons Sidney nog als de dag van gisteren. Hij was zeker een spraakmakende kandidaat te noemen – enne, de tirade over zijn geliefde scooter zullen we ook nooit vergeten.

Op één knie

Inmiddels heeft Sidney een nieuwe vriendin met wie hij dolgelukkig is. De twee zijn zelfs zó happy, dat de Temptation-ster afgelopen weekend op één knie ging. Op Instagram deelt Sidney een kiekje van dit prachtige moment. “She said yes! 💍❤️” schrijft hij erbij. Van harte gefeliciteerd!

Sidney
Beeld: Instagram @reality_fbi

De gelukkige

Wie de gelukkige is? De knappe dame in kwestie, en kersverse verloofde, heet Sharieffa. Ze heeft niet alleen de beauty, maar ook zeker de brains. Sharieffa is namelijk advocaat in het dagelijks leven. Het aanzoek werd gedaan in Frankrijk, hét land van de romantiek. En romantisch was het zeker, zo zien we op het kiekje!

Bron: Instagram @sidneybout en @reality_fbi | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws