Vandaag is de geluksdag van het sterrenbeeld Leeuw

It's your lucky day!

Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan is het vandaag geluksdag! Vandaag, dinsdag 23 mei, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Leeuw: 23 juli- 23 augustus

Vanaf 22 mei reist planeet Mars een paar weken door jouw teken en tot die tijd is het even behelpen wat betreft gezondheid en energie. Niet dat je echt ziek bent, het is eerder een gebrek aan energie, motivatie of kracht. Gelukkig komt daar dus verandering in en herpak je jezelf snel. Tot de 22e is het aan te raden na te denken over je doelen en daar plannen voor te maken, dan kun je daarna snel van start gaan met het realiseren ervan.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Selling Sunset (Netflix)

Laatste nieuws