Aahw! Is dit de nieuwe liefde van Dua Lipa?

De twee verschenen vrijdagavond samen op de rode loper tijdens het filmfestival van Cannes.

Het lijkt erop dat Dua Lipa ‘in love again’ is! De 27-jarige zangeres verscheen vrijdagavond namelijk samen met een hele knappe man aan haar zij op de rode loper. Wie deze man is? Wij praten je bij. Enne, uiteraard hebben we ook een aantal prachtige kiekjes van het koppel.

Rode loper

Vrijdagavond verscheen Dua Lipa samen met Romain Gavras op de rode loper bij de première van de film Omar la Fraise tijdens het filmfestival van Cannes. De twee hielden elkaars hand vast en poseerden knuffelend voor de fotografen. Hoe cute!

Bekijk hieronder een aantal prachtige foto’s van het kersverse koppel. De twee zagen er stunning uit!

Beeld: NL Beeld 

Franse regisseur

Het is niet de eerste keer dat Dua samen met de 41-jarige Franse regisseur wordt gespot. In februari werden zij en Romain voor het eerst samen gezien, tijdens een feestje in Londen. Later zouden ze ook nog zijn gezien tijdens Fashion Week in Parijs. Het was echter nog niet bevestigd dat ze aan het daten waren – tot nu!

Relaties

Na haar breuk met model Anwar Hadid in 2021 is Dua al aan verschillende mannen gelinkt. Zo gingen er vorig jaar gossips dat ze aan het daten was met Trevor Noah. Deze geruchten ontkrachtte de zangeres later zelf door te zeggen dat ze single was. Daarna zou ze het ook nog heel gezellig hebben gehad met Jack Harlow, maar ook dat is niks geworden. Wij wensen de twee heel veel geluk samen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws