Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Handig: dankzij deze hack kun je zware oorbellen veel langer dragen

Dat wordt nóg vaker statement oorbellen dragen!

We love statement oorbellen! Een paar grote en opvallende oorbellen kunnen je outfit immers he-le-maal afmaken. Enige minpuntje: ze kunnen soms best zwaar zijn, waardoor het niet altijd heel fijn is om ze lang te dragen. Gelukkig is daar TikTok to the rescue, met een ontzettend handige lifehack.

(Te) zware oorbellen

We zijn dol op statement pieces in onze oren, maar van (te) zware oorbellen wordt niemand blij. Je zit immers niet te wachten op een uitgerekt gaatje of oorlel. Toch zijn het vaak grote oorbellen die je outfit nét dat beetje extra kunnen geven, wat het helemaal afmaakt. En guess what? Er blijkt gewoon een oplossing te zijn voor dit probleem. Op TikTok kwamen we namelijk een ontzettend handige lifehack tegen, waardoor je veel langer met zware oorbellen kunt rondlopen.

TikTok-hack

Het enige dat je voor deze TikTok-hack nodig hebt, is een pleister en een schaar. Oh, en natuurlijk een paar statement oorbellen die net iets te zwaar zijn. Knip een klein vierkant stukje van de pleister af en plak dit achter je oor, over je gaatje. Dit stukje pleister zorgt voor net iets meer support, zodat je oorbellen iets minder zwaar aanvoelen. Tot slot hoef je alleen maar de oorbel door de pleister heen te prikken and you're good to go!

https://www.tiktok.com/@rosalietacx/video/7232345820979367195

Let's try

Het klinkt misschien too good to be true, maar de hack blijkt echt te werken. TikTokker Rosalie nam de proef op de som en testte het uit in bovenstaande video. Voor deze test gebruikte ze oorbellen van maar liefst 17 gram en inderdaad, dankzij de pleisters achter haar oren voelden deze pareltjes een stuk minder zwaar aan. Kleine moeite, groot verschil. Wij gaan dit in vervolg zeker gebruiken!

Bron: Fem Fem, TikTok @rosalietacx | Beeld: NL Beeld