Winning Wednesday: 1x overnachting in huifkar voor 2 personen ter ere van serie DJANGO

Waan je in westerse sferen!

Het is weer woensdag en dat betekent dat er weer een spiksplinternieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we ter ere van de serie DJANGO een overnachting in een huifkar weg t.w.v. €250.

Over DJANGO

Heb je nog een serie nodig om te bingen? Dan tippen we graag DJANGO, een westernserie geïnspireerd op de gelijknamige klassieker van de Sergio Corbucci.

Deze nieuwe versie vertelt het verhaal van revolverheld Django die acht jaar na de moord op zijn vrouw en kinderen op zoek gaat naar zijn dochter Sarah. Hij vindt haar in New Babylon, een stad van verschoppelingen. Sarah is inmiddels een volwassen vrouw en vraagt haar vader om te vertrekken. Zijn aanwezigheid zorgt namelijk voor dreiging. Django geeft hier echter geen gehoor aan. Hij wil niet het risico lopen om zijn dochter opnieuw te verliezen. En dat met alle gevolgen van dien…

 

Hoewel DJANGO zich afspeelt rond 1860 en 1870 heeft de serie een moderne kijk op het westerngenre. In een decor van adembenemende natuur zet de succesvolle regisseur Francesca Comencini samen met filmmakers David Evans en Enrico Maria Artale een groots spektakel neer. En dan heb je ook nog een ijzersterke kast met Matthias Schoenaerts en Lisa Vicari als vader en dochter, en er zijn rollen weggelegd voor onder anderen Noomi Rapace en Nicholas Pinnock.

DJANGO is vanaf nu te streamen op Canal Digitaal. 

Win, win, win

Ben je enthousiast over DJANGO en wil jij je graag net als Django en zijn dochter in westerse sferen wanen? Dat kan! Wij geven namelijk een unieke overnachting voor twee personen in een huifkar weg, t.w.v. €250! Het betreft een locatie op een magische plek, midden in het bos van Landgoed Mariahoeve in Drenthe. De overnachting is inclusief ontbijt én een grote zak hout om een kampvuur van te maken of om op de houtkachel te leggen. Klinkt goed, toch?

Wil je kans maken op deze mooie prijs? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 23 mei. Winnaars kunnen boeken op basis van beschikbaarheid, doordeweeks en in het weekend tot en met 31 december 2023. 

De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws