De meest herkenbare dingen in een relatie? Deze TikTokker laat het zien

Herken jij ze ook?

Zit jij in een relatie of heb jij wel eens in een relatie gezeten, dan ben jij vast een pro als het aankomt op het herkennen van die ’typische’ dingen een relatie herkent. Ha! Dit kunnen grappige, maar ook minder grappige dingen zijn, maar ach: het hoort er nou eenmaal bij. Ook TikTokker Ash herkende deze dingen, en vond het daarom hoog tijd om er een video over te maken.

Typische scenario’s

Op het TikTok-account van de Australische Ash kunnen we zien hoe hij in een video bepaalde situaties nadoet tussen hem en zijn vrouw. Enne, het is hi-la-risch. Deze video’s zijn inmiddels zó populair geworden, dat het account bijna de 500.000 volgers aantikt. Wow! Als je door het account heen scrolt, merk je al snel dat hij typische scenario’s tussen hem en zijn vrouw perfect weergeeft in verschillende video’s. And we love it!

Wanneer je partner denkt dat je alles weet

Zo heeft hij recent nog een video gepost waarin ‘zijn vrouw verwacht dat hij degene is die alles weet’, terwijl ook Ash soms gewoon kan zeggen dat hij ‘het even niet (meer) weet’. Best logisch, toch?

@jampikeletsIts budget season♬ original sound – Jampikelets – Ash

Wanneer je je partner te lang aankijkt

Ook heeft Ash een video geplaatst waarin hij laat zien wat zijn vrouw doet als hij haar te lang aankijkt. Enne: ook dit is best herkenbaar, als je het ons vraagt. Ha!

@jampikelets♬ original sound – Jampikelets – Ash

Je partner negeren zodat je niks hoeft te doen

Dit is misschien toch wel een hele bekende voor mensen in een relatie. Want zeg nou zelf: wie heeft dit nou niet gedaan? Precies, ook wij zijn guilty!

@jampikelets♬ original sound – Jampikelets – Ash

Je partner die doet alsof je niet zo ziek bent

Vooral mannen kunnen deze vast en zeker wel herkennen. Zo kunnen vrouwen best meedogenloos zijn als het aankomt op zieke mannen. Oeps!

@jampikelets♬ original sound – Jampikelets – Ash

Je partner corrigeert je in alles wat je doet

Ook dit is best een herkenbare in een relatie. Eerlijk is eerlijk, een vrouw wil heel graag dat een man soms misschien wat meer in het huishouden moet doen, maar willen zich er toch altijd eventjes mee bemoeien. Schuldig!

@jampikelets♬ original sound – Jampikelets – Ash

Al met al zijn er nog tientallen andere herkenbare dingen in een relatie waarvan je kan zeggen: ‘Oh, ja!’. Enne, ook Ash heeft er nog genoeg voor je in de aanbieding. Wil je dus lachen, gieren en typische relatie dingen herkennen? Scroll dan nog eventjes door het TikTok-account van Ash heen.

Bron: NSMBL, TikTok | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws