Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw: Love Island-Amandine deelt brief uit de villa

In de brief is te lezen hoe de knappe blondine de meiden en jongens in de villa aanmoedigt om vooral zichzelf te blijven.

Het Love Island-avontuur zit er alweer een tijdje op voor de Belgische Amandine. Maar hoe leuk is het om oude herinneringen weer op te halen? Zo deelt de Belgische schone afgelopen dinsdag een brief die ze schreef naar haar mede-islanders nadat ze de Love Island-villa had verlaten. Ahw!

Brief

"Ik vond deze foto's en dacht: 'dit moet ik delen'", begint Amandine op haar Instagram-account. "Wanneer ik uit de villa stapte had ik enkele daagjes later nog een brief geschreven naar mijn 'liefste IJslanders' 🥰 Dit is hoe ik mijn gedachten bijhield, wat ik hun nog wou zeggen en hoe ik me voelde. Crazy dat dit al bijna een jaar geleden is. Maar ó zo een mooie periode met gouden momenten. 🧡"

'Blijf jezelf'

In de brief is te lezen hoe de knappe blondine de meiden en jongens in de villa aanmoedigt om vooral zichzelf te blijven. "@ mijn girls: wauw, wat een topvrouwen! Ik ben zo blij jullie te kennen, want op zo'n korte tijd zijn we veel voor elkaar gaan betekenen. Blijf zoals je bent, je gaat het ver schoppen als de powerwoman die jullie zijn."

"@ mijn boys: wat een toppers. Zorg voor onze girls. Ik heb jullie 1 voor 1 zien groeien tot de topmannen die jullie vandaag zijn. Jullie voelen als familie, de mensen waar ik het meest om geef."

Jules

Ook staat er in de brief wat er destijds in de villa is gebeurd tussen haar en Jules. "Wat betreft mij en Jules: wat gebeurd is, was niet heel mooi. Maar dat neemt niet weg dat hij nog steeds een topvrouw verdient die hem soms ook terug op z'n plaats kan zetten. Hij is een echte overthinker en gevoelige jongen."

En hoewel de Belgische schone toentertijd de villa als single vertrok, is ze nu supergelukkig met niemand minder dan: Jules! Zo lieten de twee tijdens de Love Island Valentine Reunion weten dat ze al een paar maanden een relatie hebben met elkaar. Cute!

Bron: Instagram @amandinebonehill | Beeld: Love Island, Instagram @amandinebonehill