Hilarisch: Action verkoopt paraplu voor je telefoon

Hoe handig?

Hoewel er tegenwoordig de gekste accessoires en gadgets bestaan voor je telefoon, overtreft dit accessoire van de Action letterlijk álles. Stel je eens voor: je zit lekker buiten in het zonnetje, je scrolt door Insta heen, maar dan ineens word je verblind door de lichtstralen die zich weerkaatsen op je beeldscherm. Vervelend! Gelukkig heeft Action daar nu dé oplossing voor met deze paraplu voor je telefoon.

Paraplu

Word jij ook vaak verblind door de zonnestralen die zich weerkaatsen in je beeldscherm? Same! Daar vond ook de Action wat van, en is daarom ein-de-lijk met de perfecte oplossing gekomen. De winkelketen verkoopt namelijk een paraplu voor je telefoon! En nee, dan niet voor de regen, maar voor die vervelende, weerkaatsende zonnestralen. Handig, toch?

Prijs

En naast dat het accessoire superhandig is, is het ook nog een supermakkelijk te bevestigen aan je telefoon. Zo moet je alleen de zuignap aan de zijkant van de paraplu aan de achterkant van je telefoon plakken en je bent good to go! Nóg leuker: de prijs van deze paraplu is ook een geweldige bijkomstigheid. Voor maar €1,69 heb jij deze paraplu al aan je telefoon vastgeplakt. Wat wil je nog meer? 

Alleen in de winkels

Kortom: deze paraplu móet je aanschaffen nu de warmere temperaturen weer beginnen op te lopen. Houdt er wel rekening mee dat je dit amazing accessoire wel alleen in de winkel kunt kopen, en dus niet online. Ga jij hem halen?

Bron: Action, Fem Fem | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws