Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw: zo zag Temptation Islands Iris er vroeger uit

Wát een cutie!

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is in volle gang, and we can't get enough! De koppels zijn inmiddels al een tijdje onderweg in hun avontuur, en ook voor Iris en Mitch ligt de verleiding op de loer. En hoewel we snappen dat de knappe blondine menig verleider achter zich aan heeft zitten, waren wij benieuwd hoe ze er in haar jongere jaren uitzag.

Temptation Island

Iris doet samen met haar vriend Mitch mee aan het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. De twee leerden elkaar via social media kennen en zijn inmiddels drie jaar samen. Ze zijn onafscheidelijk en hebben samen een koophuis, een auto en twee katten. Ondanks het blindelingse vertrouwen mist Iris regelmatig intimiteit en romantiek. De twee vragen zich af of hun relatie sterk genoeg is, wanneer zij beiden omgeven worden door single’s op zoek naar de liefde.

Pocahontas

Iris is – natuurlijk – een hele knappe verschijning en dus waren we benieuwd hoe ze er vroeger uitzag. Een ding is in ieder geval zeker: het was toen al een knapperd! Op de onderstaande foto zien we Iris met een pony, vlechtjes en een ge-wel-dig Pocahontas t-shirt aan. We zien in ieder geval meteen welk Disney-verhaal haar favorite was!

Als we doorklikken naar de andere foto's zien we nog een foto van Iris in haar jongere jaren. Eerlijk is eerlijk, de knappe blondine is geen spat verandert! Still as beatiful as always.

Jonkies

Ook hebben we de Instagram-pagina van Iris onder het vergrootglas gelegd, en wat blijkt? Als je wat verder naar beneden scrollt zien we ook nog een aantal oude kiekjes van Iris én Mitch! We gaan terug naar 2019, waar Iris haar (ex-?)lover in het zonnetje zet. "Sometimes, things just happen ❤️", staat er bij een foto van de twee jonkies. Ahw!

En dat Iris ook niet vies is van wat sexy kiekjes, dat wisten we al toen ze recent een aantal lingerie foto's deelde op haar Insta. Maarre, ook in 2019 was de knappe blondine te zien op wat pikante foto's – en ja, samen met Mitch. Oeh la la!

Onthulling

Of de twee nog steeds samen zijn na hun avontuur in Mexico, dat blijft nog even een raadsel. Maar wat we wél weten, is dat Iris recent een Q&A heeft gedaan op haar Insta. Enne, daarop deed ze een nogal verrassende onthulling.

“Vier jaar geleden had ik mij opgegeven als verleidster.” Wait, what?! Girlscene meldt dat dit avontuur voor Iris niet doorging omdat het voor haar nog niet zeker was of ze een vast contract zou krijgen bij haar toenmalige werkgever. Iris wilde haar baan voor Temptation Island niet op het spel zetten en daarom ging het hele avontuur helaas niet door.

Gelukkig kunnen we nu alsnog van Iris genieten in het programma!

Bron: Instagram | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen), Instagram