Temptations Iris doet bijzondere onthulling

👀 👀

Iris doet samen met haar vriend Mitch mee aan Temptation Island: Love or Leave om erachter te komen of hun relatie sterk genoeg is. Iris deed onlangs een Q&A op Instagram en deed toen een bijzondere onthulling.

Nieuwe concept

Temptation Island werd een paar jaar geleden in een nieuw jasje gestoken. In het voorgaande concept gingen koppels onderzoeken of ze de verleiding konden weerstaan. Maar in Temptation Island: Love or Leave draait het erom dat koppels erachter moeten komen of ze wel met de ware zijn. De verleiders zijn dan ook vervangen door singles, die op echt op zoek zijn naar een relatie.

Q&A

Iris vroeg onlangs in haar Instagram Stories of haar followers vragen of reacties over aflevering zes voor haar hadden. Dit leverde haar diverse vragen op, waaronder de volgende: ‘Had je ook meegedaan aan Temptation Island met het oude concept?’

Enne, op deze vraag geeft Iris een antwoord dat we niet hadden verwacht: “Vier jaar geleden had ik mij opgegeven als verleidster.” Girlscene meldt dat dit avontuur voor Iris niet doorging omdat het voor haar nog niet zeker was of ze een vast contract zou krijgen bij haar toenmalige werkgever. Iris wilde haar baan voor Temptation Island niet op het spel zetten en daarom ging het hele avontuur helaas niet door.

Gelukkig kunnen we nu alsnog van Iris genieten in het programma!

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws