14x de leukste cadeaus voor Moederdag

Hierbij wat inspiratie!

Het is bijna zover: Moederdag. Tijd dus om je (bonus- of schoon)moeder, of je vriendin die het zo goed doet als moeder, in het zonnetje te zetten met een mooi cadeau. Geen idee wat je cadeau kunt doen? Om het je een beetje makkelijker te maken, hebben we de leukste presentjes voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

Mommy & Me armbanden Set

Speciaal voor Moederdag heeft Sparkling Jewels iets leuks bedacht. Het merk lanceerde namelijk de matching Mommy & Me-armbanden. Een prachtige set speciaal voor moeder en dochter.

Elke set bevat twee Sparkling-armbanden. Eén voor volwassenen en één op maat voor mini-dochters, elk vervaardigd uit de mooiste edelstenen en materialen. Van Rose Quartz, Parels en Onyx gemixt met zilveren of gold-plated beads.

Grote liefde in een klein boekje

Hoe leuk is het om je moeder een boekje te geven vol met complimenten? In het boekje Grote liefde in een klein boekje kun je complimenten, herinneringen en mooie wensen voor de toekomst voor je moeder opschrijven. Hoe mooi om zo’n cadeau te geven!

€12,99 – verkrijgbaar vanaf 6 mei bij de (online)boekhandel

Verstevigend serum

Granaatappel is niet alleen gezond om te eten, maar ook om op je huid te smeren. Weleda ontwikkelde daarom het Verstevigend Serum met granaatappel. Granaatappel stimuleert namelijk de celvernieuwing en is ideaal voor de 40+ huid. Het serum geeft je huid direct een fijne hydratatie en verstevigt je huid.

€29,99

Hand- en bodylotion

Le Labo staat bekend om haar heerlijke parfums, maar het merk heeft ook bodylotions, shampoo’s, conditioners en nog veel meer. Een van onze favoriete producten? Dat is de Bergamote 22 hand- en bodylotion. Leuk als moederdagcadeau!

€70 (237 ml)

Foaming Body Wash

Marie-Stella-Maris lanceerde onlangs de Foaming Body Wash met Concentrates. Hoe het werkt? Thuis vul je de fles met het concentraat en kraanwater. Pomp en creëer vervolgens een verzorgende schuim voor onder de douche. De tijdloze fles is eindeloos te refillen met concentrates. Ideaal!

Foaming Body Wash Starter Kit – €39 (330 ml)

Mum Gift

Net als andere jaren heeft Lush ook dit jaar weer een prachtige Moederdag Cadeausets gelanceerd. Onze favoriet? Dat is de Mum Gift. Hierin vind je diverse bath bombs die heerlijk ruiken.

 

€28

Balmain Hair Couture

Een goede haarverzorging is het halve werk. Verwen je lokken niet alleen met verzorgende shampoos en conditioners maar door een fijne borstel door je haar te halen.

Balmain Hair Couture – €50

Rosefield

Speciaal voor Moederdag biedt Rosefield tot en met 14 mei 20% korting op gepersonaliseerde sieraden. Zo kun je dus prachtige armbanden of kettingen laten graferen met de initialen van jou of je moeder. Daar worden we blij van!

2 Coin Bracelet – €42 (€34 met korting)

Sun Compact Foundation SPF 15

Jezelf een stralende teint aanmeten en je huid beschermen tegen de zon: het kan met de MEDITERRANEA Sun Compact Foundation SPF 15 van Collistar. Dit product geeft je huid en natuurlijke, matte finish én beschermt je huid tegen de zon. Wat wil je nog meer?

€28

Concealer

De BFF Eye serum-concealer van Trinny London doet de naam eer aan en is een best friend voor je ogen. Dankzij de krachtige, slimme dekking van het product kus jij je wallen en donkere kringen vaarwel. En dat gun je je moeder zeker!

 

€34

 

Chlorofyl Water met Biotona Chlorella

Kan je moeder wel een gezondheidsboost gebruikten? Dan tippen we je graag Chlorofyl Water met Biotona Chlorella. Chlorofyl Water is een van de populairste gezondheidstrends van dit moment. Dit is een drankje met chlorellapoeder dat een boost geeft aan jouw gezondheid én de conditie van je huid. Alle voedingsstoffen en reinigende eigenschappen van de chlorella microalg krijg je dagelijks met dit drankje binnen. Ideaal!

€16,99 (200 gram)

Dyson Airwrap

De Dyson Airwrap multistyler doet de naam eer aan, zo kun je deze tool voor tig haarstijlen gebruiken zonder je haar te beschadigen. Speciaal voor Moederdag keert de limited edition kleur Vinca Blauw en Rosé terug. Hoe leuk!

Dyson Airwrap multistyler met opzetstukken – €599

Le Vernis

Chanel lanceerde onlangs weer diverse kleuren nagellak en die zijn stuk voor stuk to die for. In de Le Vernis 23-collectie zien we weer veel pasteltinten voorbijkomen en die kleuren zijn helemaal hot deze lente. Leuk voor jou en je moeder!

Afternoon Tea

Zijn jij en je moeder dol op Nederlandse kunstenaars én hartige creaties? Dan is de ‘Afternoon Tea’ van het Waldorf Astoria Amsterdam iets voor jullie!

Waldorf Astoria Amsterdam staat al jarenlang bekend om haar bijzondere Afternoon Tea. De chef en patissier duiken ieder seizoen de keuken in voor deze unieke, culinaire ervaring en weten zichzelf keer op keer te overtreffen. De foodkunstenaars eren dit seizoen de Nederlandse kunstenaars, door hun wereldberoemde werken te vertalen naar hartige en zoete heerlijkheden.

Doe-cadeau

Hoewel je moeder het vast heel leuk vindt om een presentje te krijgen, kun je er ook altijd nog voor kiezen om je moeder een doe-cadeau te geven. Denk aan een gezellige high tea bij Waldorf (of ergens anders), dagje weg of een workshop. Je (schoon- bonus)moeder vindt het immers vast een van de leukste dingen om (nog) meer tijd met je te besteden.

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws