Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Channah Koerten emotioneel in Eating with my Ex met Quentin

'Ik was liever uit elkaar gegaan op een leuke en normale manier'

Goed nieuw voor fans van reality-tv, want vandaag gaat een gloednieuw seizoen van Eating with my Ex: Going Dutch van start! Channah Koerten en Quentin zijn de allereerste gasten, en de eerste beelden beloven al meteen veel drama en een hoop tranen.

Eating with my Ex

Een punt achter je relatie zetten en een aantal maanden samen aanschuiven aan een diner: hell no! Toch zijn er weer een aantal koppels die de uitdaging aangaan in een nieuw seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch. De servetten zijn gestreken, de glazen opgepoetst en de messen geslepen… Wij zijn er klaar voor! En dat komt goed uit, want vanaf vandaag kunnen we op Discovery+ zien hoe verschillende exen met elkaar aan tafel gaan om hun problemen te bespreken. Want ehm, Nederland stikt schijnbaar nog steeds van de bekende ‘wrokkoesterende’ exen. Ai!

Believe it or not: ook dit seizoen zit weer bomvol exen die elkaars bloed wel kunnen drinken. De ex-koppels schuiven – na soms een lange ijzige strijd – weer bij elkaar aan tafel met als doel nader tot elkaar te komen. Maar of dat ook gaat lukken?

Uit elkaar

De eerste gasten van dit seizoen zijn Channah en Quentin. In de eerste beelden die Discovery+ deelt is te zien dat het een emotioneel gesprek wordt. "Ik was gewoon liever uit elkaar gegaan op een leuke en normale manier, zonder al die bullshit eromheen en al die leugens", zegt Channah in tranen tegen haar ex. "Ik heb niet een hele leuke jeugd gehad met mijn ouders, maar de relatie met Quen heeft me echt het meest pijn gedaan in mijn hele leven", vertelt ze voor de camera.

Zwangerschap

Ook de zwangerschap van Channah komt aan bod in het gesprek. "Waarom was je er niet tijdens de zwangerschap van Tiger?" vraagt de realityster aan haar ex, waarbij zichtbaar is dat ook dit onderwerp haar enorm raakt. "Als ik het even straight moet uitleggen... Ik kwam uit een relatie bij Ex on the Beach, toen kwam ik met jou in een relatie, toen kwam er fame bij kijken en toen werd je ook nog eens zwanger", reageert Quentin.

Benieuwd hoe dit gesprek afloopt? Je ziet het vanaf vandaag in Eating With My Ex: Going Dutch op Discovery+ en vanaf vrijdag 26 mei ook wekelijks om 22:30 uur bij TLC.

Bron: Discovery+, Grazia archief | Beeld: Discovery+