Yum! HEMA deelt recept voor tompouce-milkshake

Dit wil je maken!

Eten we op ‘normale’ dagen een roze tompouce, kiezen we op Koningsdag juist voor een heerlijke oranje variant. Heb jij iets teveel tompoucen gekocht voor vanavond en morgen en wil jij er lekker mee variëren? Dan kun je ook een milkshake van tompoucen maken!

Oranje tompoucen

Wij zijn groot fan van een klassieke HEMA-tompouce. Vooral met Koningsdag smikkelen we maar al te graag een oranje variant van de overheerlijke snack naar binnen. HEMA weet als geen ander hoe populair hun tompoucen zijn en daarom komt de winkelketen nu met een wel héél goed idee. Ze delen namelijk een recept voor een tompouce-milkshake!

Milkshake

Plakkerige vingers als je een tompouce met je handen eet en een enorm vies bord als je met een vorkje in de weer gaat. Herkenbaar? Tompoucen zijn een heerlijk hapje, maar zorgen voor veel zooi. Hoe kun je de zoete lekkernij nou naar binnen werken zonder enige vorm van troep? Simpel, maak er een milkshake van! “Natuurlijk kun je een oranje tompouce gewoon zo eten, maar dat gaat ook niet altijd eenvoudig. Maak het jezelf makkelijk met een oranje tompouce milkshake!”, schrijft HEMA op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland)

Je maakt de milkshake binnen een paar minuten.

Wat heb je er voor nodig?

Voor 2 personen:

  • 2 tompoucen
  • 2 bollen vanille-ijs
  • 400 ml melk
  • Een blender

Doe alle ingrediënten in een blender en blenden maar! Binnen no-time kun jij een genieten van een lekkere milkshake. Fijne Koningsdag!

Bron & Beeld: HEMA, Adobe stock

Laatste nieuws