Lief: Olcay Gulsen zet jarige Ruud de Wild in het zonnetje

'Trots op jou'

It’s party time, want Ruud de Wild mag vandaag 54 kaarsjes uitblazen. Zijn vriendin Olcay Gulsen laat deze verjaardag niet onopgemerkt voorbijgaan en zet haar lover in het zonnetje op Instagram.

Hoogtepunten

Op Instagram deelt Olcay een romantische video met allemaal hoogtepunten van haar en Ruud samen. Zo zien we beelden van de love birds samen, vooral op vakantie, maar ook beelden van Ruud alleen. “Gefeliciteerd lieverd ❤️ Op nog veel meer gezonde jaren, leuke trips & goede wijn. Trots op jou ❤️❤️❤️”, schrijft ze erbij. Hoe lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

In goede gezondheid

Nu Ruud zijn verjaardag weer in goede gezondheid kan vieren, is het misschien wel een extra bijzondere dag. In 2020 kreeg hij de diagnose darmkanker, waardoor hij lange tijd uit de roulatie was. Ruud onderging meerdere behandelingen tegen de ziekte en is inmiddels schoon verklaard. Het gaat dan ook weer helemaal goed met de presentator!

Felicitaties

Onder de post regent het felicitaties voor de jarige Ruud. Zo schrijft Winonah de Jong: “Cuties 😍 gefeliciteerd lieve Ruud.” “Altijd genieten als ik jullie zo zie 😍❤️❤️” en “Jullie zijn zo heerlijk samen! Gefeliciteerd ❤️” klinkt het verder. Ook Chantal Janzen en Quinty Trustfull feliciteren de radio-dj. Namens Grazia ook een hele fijne verjaardag gewenst!

Bron: Instagram @olcay, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws