Temptation Island: eerste kampvuur dames roept een hoop vragen op

Oeh!

Temptation Island: Love or Leave is nu écht begonnen. Voor de dames staat er dit keer een eerste kampvuur op de agenda, en als we de beelden mogen geloven, zorgt dat voor een hoop spanning bij in ieder geval één dame.

Eerste beelden

In de teaser van de nieuwste aflevering die Videoland deelt, zien we een uiterst gespannen Miriam bij het kampuur zitten. Ze is tweeënhalf jaar samen met Lester en de twee kwamen als secret koppel de villa binnen. Ze doen naar eigen zeggen voornamelijk mee met het liefdesexperiment om Miriam haar jaloezie een beetje te temmen en te kijken hoe Lester zonder haar is. Des te wrang voor haar dat ze – als we de beelden mogen geloven – er na het eerste kampvuur al achter komt dat hij toch wel ‘stiekeme’ intenties heeft. Hij zou samen met Joël een plekje buiten de camera’s hebben opgezocht…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)

Reactie

Als Miriam de – ogenschijnlijk stiekeme – eerste beelden van haar lief heeft gezien, reageert ze: ”Nou, ga maar lekker door jongens. Ik wil wel weten wat jullie allemaal te zeggen hebben, stiekem. Maar ik ga het allemaal opschrijven en dat hoort-ie nog wel van mij.” Als Monica vraagt of het geniepige gedrag haar irriteert, antwoordt ze: ”Ja, het irriteert mij wel. Maar dat gaat hij nog wel van me horen. (…) Ik ben er nog niet klaar mee. Ik ga het ook niet vergeten. Ik kom er nog wel op terug.”

Welke beelden Miriam precies te zien krijgt tijdens haar eerste kampvuur zien we in de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave, die sinds vandaag op Videoland staat. Spannend!

Bron: Instagram @videolandonline @temptationislandnl | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws