Romee Strijd miste Coachella vanwege mysterieuze gezondheidsklachten

Het model vertelt op Instagram wat er met haar aan de hand is.

Romee Strijd was dit jaar de grote afwezige op het populaire muziekfestival Coachella, dat een jaarlijks walhalla is aan jaloersmakende outfits. Ze moest haar spectaculaire setjes dit keer vanwege mysterieuze gezondheidsredenen in de kast laten hangen. Op Instagram doet ze haar verhaal en vraagt ze haar volgers om hulp.

Mysterieuze hoofdpijn

Op Instagram deelt ze met haar volgers wat haar de afgelopen tijd bezig hield. ”Ik ben dit jaar niet naar Coachella geweest omdat ik al een tijdje niet fit ben en worstel met mijn gezondheid”, schrijft een openhartige Romee in haar story. Ze blijkt al een aantal maanden flink last te hebben van hoofdpijn.

In eerste instantie denkt het model dat het komt door een tekort aan slaap of een bijholteontsteking. Om uitsluitsel te krijgen, ondergaat de moeder van twee zowel een CT-scan als een MRI-scan, maar op allebei is niks te zien. De artsen vertellen haar dat het spanningshoofdpijn of migraine moet zijn.

Alle tips zijn welkom

De fitgirl en altijd goedlachse Romee lijkt het er aardig lastig mee te hebben dat haar gezond het laat afweten. ”Ik ben sinds deze week gestopt met het nemen van medicatie, omdat ik wil uitsluiten of de hoofdpijn juist niet erger wordt hierdoor”, stelt ze. Ze geeft ook aan open te staan voor tips die haar hoofdpijn kunnen doen verdwijnen of verminderen. ”Ik ben er klaar voor om van alles te proberen”, en vraagt daarmee haar volgers om hulp.

Wij wensen Romee heel veel sterkte toe!

Bron: Instagram @romeestrijd | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws