TikTok beweert dat je je wimpers ondersteboven moet krullen met wimperkruller

Wait, what?

Naast het feit dat TikTok ons een hoop schermtijd bezorgt, voorziet het platform ons ook van inspiratie en tips. Zo gaat er nu opnieuw een handige beautyhack viraal. Eentje die je sowieso eerder had willen weten!

Wimpers krullen

We kennen het probleem: je besteedt iedere ochtend langer dan je wil aan het opmaken van je wimpers, met name aan het krullen ervan, en na een halve dag zijn ze alweer uit shape. Een wimperkruller en een likje mascara doen al wonderen, maar wat nou als we je vertellen dat je je wimpers altijd al verkeerd krult?

Op TikTok gaat nu namelijk een hack rond waarbij beautyvloggers hun wimpers ondersteboven krullen. En nee, we bedoelen niet dat je ondersteboven boven je make-up tafel moet gaan hangen, maar je moet je wimperkruller op de kop houden tijdens het krullen. Het trucje op TikTok zou ervoor zorgen dat je wimpers de hele dag hun gekrulde vorm behouden. Daarnaast zouden je wimpers zelf nog beter gekruld zijn, dan wanneer je ze ‘normaal’ krult.

@audboos Replying to @elisetferrell how I curl my lashes UPSIDE DOWN 🕷 #makeuptutorial #grwm #eyelashes ♬ original sound – audrey🛸

Verschil

TikTokker Audrey probeerde de hack uit – en met resultaat. Op de video zien we hoe ze haar ene oog doet op de normale manier, en haar andere oog dus ondersteboven. Daarna voegt ze wat mascara toe en het verschil is duidelijk zichtbaar! De wimpers die ondersteboven zijn gekruld, lijken veel langer.

De video is inmiddels helemaal viraal gegaan en al bijna een miljoen keer bekeken. Ga jij de hack ook uitproberen?

Bron: NSMBL | Beeld: TikTok, Adobe stock

Laatste nieuws