Wauw! EOTBDD’s Stevie verruilt rode coupe voor nieuwe kleur

Stevie neemt afscheid van haar rode coupe.

Stevie was een van de knappe kandidaten in het vorige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Sinds haar deelname zien we Stevie nog regelmatig leuke kiekjes op Instagram posten. Enne, gisteren verraste de realityster haar volgers (en ons) met opnieuw een hele nieuwe look! Haar rode lokken hebben plaatsgemaakt voor een ander kleurtje.

Nieuwe haarkleur

Samen met Jennifer was Stevie een van de meest spraakmakende deelnemers van het achtste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Na haar deelname aan het programma heeft Stevie absoluut niet stilgezeten en verrast ze haar volgers regelmatig met steamy kiekjes op the gram. Ook plaatst ze sexy content op het exclusieve platform F2F. Begin dit jaar trakteerde de realitybabe ons echter op een ander soort kiekje, want toen verraste ze haar volgers met – jawel – een gloednieuwe rode coupe!

Kapper

Toch is Stevie nu weer toe aan iets anders, want gisteren plaatste ze een video bij de kapper. Zo zien we Stevie een nieuwe kleur voor haar lokken uitkiezen. “Zal blond gaan lukken?! Wat denk jij?!”, schreef ze in de caption.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STEVIE BURNS (@stevieburnss)

Blond

We krijgen het resultaat niet te zien in de video, maar gelukkig plaatste ze nog een kiekje in haar Stories. Enne, aan de foto te zien is het goed gelukt! Stevie is back to blonde!

Stevie was een van de kandidaten van het achtste seizoen van EOTBDD, maar ook het negende seizoen staat alweer voor de deur.

Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 9 is vanaf zondag 14 mei wekelijks om 22.00 uur te zien bij MTV en vanaf dinsdag 16 mei bij Videoland.  

Bron: Instagram @stevieburnss | Beeld: EOTBDD (MTV)

Laatste nieuws