Aha! Met deze beautyhack heb je nooit meer problemen met het aanbrengen van oogschaduw

Ook NikkieTutorials zweert bij het trucje!

Een perfecte make-uplook creëren is soms zo makkelijk nog niet. Vooral het aanbrengen van oogschaduw kan erg veel tijd kosten. Heb jij ook zo vaak struggles met het perfectioneren van je oogschaduw? Dat is vanaf nu verleden tijd. We hebben namelijk een handige (oude) hack gevonden.

Hack

De hack is al een paar jaar oud, maar werkt nog steeds top. Beauty Insider kwam destijds namelijk met een hack waarbij je met één handeling je oogschaduw kunt aanbrengen. Het gaat om de zogeheten Stamp Crease. Met deze ‘stempel’ in de vorm van een ooglid, breng je gemakkelijk in één keer je oogschaduw aan. Scheelt een hoop tijd!

Stamp

Het werkt als volgt: je brengt je favoriete oogschaduw aan op de stamp en brengt hem naar je ooglid. Als het goed is moet de oogschaduw er precies in de vorm van jouw ooglid vanaf komen, et voilà: je make-uplook is klaar! Niks geen gedoe dus met kwastjes of contouren met je vingers.

Nikkie

Dat het trucje echt werkt, heeft ook onze eigen NikkieTutorials bewezen. De beautygoere probeerde de hack afgelopen januari nog uit. En met resultaat! Kijk mee.

@nikkietutorials will this crease stamp actually work?! #foryou #fyp #transformation ♬ original sound – nikkietutorials


Wij zochten even uit waar je de cut crease stamp nu nog kunt kopen. Zo kun je ze onder andere nog op Bol.com of Amazon bemachtigen. Ideaal!

Bron: Grazia archief | Beeld: Pexels

Laatste nieuws