Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: zó komen de verraders 's avonds onopgemerkt uit hun kamer

Dit hadden we niet verwacht!

De Verraders is weer in volle gang! Elke avond verzamelen de verraders zich in het torentje, om een conclaaf te houden over wie ze zullen vermoorden. Maar heb je je weleens afgevraagd hoe ze daar onopgemerkt komen? De makers van het programma laten het zien in een hilarische video op Instagram.

De Verraders

Mocht je het programma niet kennen, hierbij een kleine recap. In De Verraders doet een groep BN'ers hun best om een zo groot mogelijke zilverschat te verzamelen, die ze aan het einde van het programma kunnen winnen. In de groep zijn drie verraders. Aan de getrouwen de taak om uit te zoeken wie dat zijn én om ze te verbannen aan de ronde tafel. De verraders hebben echter elke nacht de kans om een getrouwe te vermoorden. Dit doen ze in hun torentje, terwijl de rest gewoon rustig op hun kamer zit. Althans, rustig?

Onopgemerkt

RTL deelt op Instagram een video waarin ze laten zien hoe de verraders 's avonds onopgemerkt uit hun kamer komen. Enne, we kunnen wel stellen dat het voor de getrouwen niet bepaald een rustig moment is. Allereerst zien we iemand van de productie met tape de kieren onder de deur afplakken. Op je buik onder de deur door gluren is dus geen optie voor de getrouwen.

"'s Avonds moet je op een gegeven moment zo'n anderhalf tot twee uur verplicht op de kamer zijn, echt opgesloten", vertelt Betty. "En dat is wanneer de verraders hun conclaaf hebben. Dan mogen wij niet van onze kamer af. Want wij mogen natuurlijk niet rondlopen en zien wie er met zo'n muts op richting het torentje gaat."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Heel veel herrie

Het blijft echter niet bij deuren afplakken. De makers willen natuurlijk voorkomen dat je kunt horen dat je buurman van zijn kamer gehaald wordt voor het conclaaf, en daar hebben ze iets op bedacht. "Dus dan gaan mensen van de crew echt als een kudde olifanten door de gangen stampen en zingen en op de deuren rammelen. Echt een ongelofelijke herrie." Benieuwd hoe dat er precies aan toe gaat? In de video hierboven zie je hoe Sander van Kris Kross Amsterdam onopgemerkt uit zijn kamer loopt. Ge-wel-dig!

Bron: Instagram @rtl.nl | Beeld: Jasper Suyk