Eerste kampvuur in Temptation Island maakt hoop emoties los

'Ik vind het veel heftiger dan ik had verwacht'

Temptation Island: Love or Leave is nu écht begonnen. Voor de mannen stond deze keer namelijk het eerste kampvuur op de agenda, en die maakte meteen een hoop emoties los.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. 

Fotolijstjes

Voordat het eerste kampvuur op de planning stond, gingen zowel de mannen als vrouwen op groepsdate. Al snel blijkt dat het vooral voor Mike, die een koppel vormt met Evie, een pittige aflevering is. Eenmaal terug in de villa gaat namelijk zowel het fotolijstje van Shanta als die van hem af. “Het moment dat die afgaat speelt er van alles door je hoofd”, zegt Mike. Hij krijgt een foto te zien van Evie en Michael in een hangmat – inderdaad, de man met wie Mike zijn vriendin zélf op date stuurde. De beelden raken hem meer dan hij dacht. “Ik vind het veel heftiger dan ik had verwacht”, vertelt Mike. “Ik zit hier in een emotionele rollercoaster en probeer mijn hoofd koel te houden, maar ik ga niet liegen: het valt me echt zwaar.”

Tranen

Dan is het toch echt tijd voor het allereerste kampvuur voor de mannen. “Ongeacht wat voor beelden ik krijg, ik ben überhaupt heel erg zenuwachtig”, zei Mike vooraf. En hoewel hij in eerste instantie vooral blij is om zijn vriendin weer te zien, doen de beelden dat Evie met ‘een grote macho’ date hem wel iets. Het doet hem beseffen wat er eigenlijk allemaal op het spel staat. “Ik mis haar gewoon heel erg”, vertelt Mike in tranen. “Ik kan niet begrijpen dat ik in Nederland me zo afgesloten heb voor het feit dat ze serieus wilde praten over kinderen en zo. Ik besef me nu gewoon dat het geven en nemen is in een relatie. Ik ben nog nooit op deze manier hiermee geconfronteerd.”

Kinderwens

Voor Mike en Evie is Temptation Island geen onbekend terrein. Ze deden eerder al eens mee als single. Toen vonden ze niet de liefde bij een van de koppels, maar wél bij elkaar. Inmiddels zijn Mike en Evie alweer twee jaar happy together, er is alleen één ding waar het stel tegen aanloopt: hun kinderwens. Evie wil namelijk heel graag kinderen, in tegenstelling tot Mike.

Bron: Temptation Island, RTL Boulevard | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws