Wedding bells! Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown verloofd

Aahw!

Heugelijk nieuws voor Millie Bobby Brown! De Stranger Things-actrice is namelijk ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde Jake Bongiovi. Dat laat het dolgelukkige koppel, dat nu verloofd is, weten op Instagram met een aantal lieve kiekjes.

She said yes

Dat Millie en Jake helemaal in love zijn, moge duidelijk zijn. De twee zijn nu een paar jaar samen, maar willen de rest van hun leven met elkaar delen. Op een prachtig strand is Jake daarom op één knie gegaan voor Millie. Enne, she said yes!

Drie zomers

“Ik hou nu al drie zomers van je, mijn liefste, ik wil ze allemaal”, schrijft Millie bij een prachtige zwart-wit foto met haar kersverse verloofde. De twee staan er stralend op, en de prachtige diamanten verlovingsring is goed te zien om de vinger van de actrice. Ook Jake deelt een te lief kiekje van het bijzondere moment op Instagram. “Forever 🤍”, schrijft hij erbij. Congrats! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @jakebongiovi

Succesvol

Millie Bobby Brown is nog maar 19 lentes jong en heeft nu al een enorm succesvolle carrière op haar naam staan. De Britse actrice is natuurlijk bekend van haar rol als Eleven in de populaire serie Stranger Things. Daarvoor werd ze in 2017 en 2018 zelfs genomineerd voor een Emmy Award. En ze heeft niet alleen succes als actrice, ook op liefdesgebied heeft ze niks te klagen. In 2021 werd ze voor het eerst hand in hand gespot met Jake – inderdaad, één van de vier kinderen van zanger Jon Bon Jovi – in New York. And the rest is history… 

Bron: Instagram @milliebobbybrown, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld 

 

Laatste nieuws