Winning Wednesday: 3x ClearTone-oordoppen van Alpine Hearing Protection t.w.v €24,95

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 3x ClearTone-oordoppen van Alpine Hearing Protection t.w.v. €24,95 weggeven!

Gehoorbescherming

Het festivalseizoen gaat dan eindelijk weer beginnen! Tijd dus om je mooiste outfits en accessoires weer tevoorschijn te toveren, en te genieten van fijne vibes en toffe muziek.

Als je op een festival bent, wil je natuurlijk genieten van de muziek, maar je wilt ook je gehoor beschermen. Vaak staat de muziek redelijk hard op festivals, en dus heeft Alpine Hearing Protection (speciaal voor Amazon) een unieke oordoppenlijn ontwikkelt: ClearTone.

ClearTone

De ClearTone-oordoppen beschermen je oren tegen hard geluid op festivals, zonder de ervaring weg te nemen. Als je de oordoppen draagt, worden de scherpe randjes van geluid weggenomen. Je kunt de geluiden dus nog wel goed horen, terwijl je je gehoor beschermt.

De ClearTone-oordoppen zijn perfect om te dragen tijdens muziekevenementen of wanneer je zelf muziek maakt. Ook kun je de oordopjes dragen tijdens het studeren, als je overprikkeld bent of wanneer je je oren tijdens het klussen wil beschermen.

De ClearTone-oordoppen zijn gefocust op geluidskwaliteit en hebben een 21 dB noise reduction. De oordoppen zijn er in drie maten: S, M en L. Ideaal!

€24,95

Win, win, win

Wil jij kans maken op een ClearTone-oordoppenset van Alpine Hearing Protection t.w.v. €24,95? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 18 april. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws