Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

René Watzema en vriendin onthullen geslacht kindje: ‘Droom komt uit’

And it's a...

Vorige maand maakten René Watzema en zijn vriendin Noa het heugelijke nieuws bekend dat zij hun eerste kindje samen verwachten. Tijdens het paasweekend gaven de twee een gender reveal party, waar ze onthulden of ze een jongen of meisje krijgen. And it's a... 

5 miljoen luiers

René en Noa deelden vorige maand op Instagram dat hun 'grootste droom werkelijkheid wordt'. "Iets wat zo bijzonder is gaat gebeuren en dat deel ik met de liefde van mijn leven”, schreef de Rumag-presentator. Zijn vriendin Noa is namelijk in verwachting van hun eerste kindje. “Het is doodeng, spannend maar we zullen je in september ontvangen met alleen maar liefde, kleintje! Ik ben alweer maanden de gelukkigste man op aarde met Noa en heel dankbaar met de juiste mensen om mij heen”, aldus René – die overigens al helemaal voorbereid is op de komst van de kleine spruit. “Ohja, er liggen al 5 miljoen luiers klaar en papa leent er even een paar want hij heeft last van hooikoorts. ❤️”

Gender reveal

Op eerste paasdag stond de gender reveal van het stel op de planning Op Instagram delen ze een lieve spiegelselfie waarop ze elkaar een kus geven. Op de spiegel staat in het blauw 'team boy' en in het roze 'team girl', waaronder de gasten hun voorspelling kunnen doen. Aan het aantal streepjes te zien, dachten de meesten dat René en Noa een meisjes zouden krijgen. En guess what? "We droomden allebei over het krijgen van een meisje, en onze dromen werden werkelijkheid 💗", onthult Noa. "Ik voel zoveel liefde in mij en kan niet wachten om ons kleine meisje in mijn armen te houden, liefde te geven, te kussen, knuffelen en haar beschermen voor het leven. Ugh, I'm crying. 🥹"

Cupcake

René en zijn vriendin hadden een leuke en originele manier bedacht om het geslacht van hun kleintje bekend te maken. "We hadden het grappige idee om iedereen een cupcake 🧁 te geven en er zou maar één persoon zijn met een blauwe of roze binnenkant (we wisten niet wie dat zou zijn!)", leggen ze uit. "Het bleek de moeder van René te zijn! Heel speciaal." Hoe leuk!

Bron: Instagram @juizyxbellabelle en @renewatzema | Beeld: NL beeld