Omg: er bestaat nu droogshampoo voor je wimpers

Say what?

Droogshampoo is dé lifesaver om het wassen van onze haren nog een dagje uit te stellen, of om wat extra volume te creëren. Volume die we soms ook wel zouden willen hebben in onze wimpers. En guess what? Dankzij een nieuwe mascara van MAC Cosmetics is dat nu mogelijk! Deze droogshampoo voor je wimpers zorgt ervoor dat je nooit meer last hebt van klonterige lashes.

MAC Lash Dry Shampoo mascara

Laten we eerlijk zijn, mascara is toch de pièce de résistance van je make-uplook. En wanneer je wimpers er mooi gekruld bij staan, dan komt je oogschaduw er nog mooier uit. Helaas zijn volumineuze wimpers niet voor iedereen weggelegd en hebben we al een hoop dingen geprobeerd om het alsnog te krijgen.

Met een (warme) wimperkruller en een lashlift kun je misschien wat volume in je wimpers creëren, maar er bestaat ook een makkelijkere manier. MAC Cosmetics heeft namelijk de MAC Lash Dry Shampoo mascara gelanceerd, en die belooft je wimpers meer volume te geven zónder vervelende klonten. Sounds good!

Opnieuw krullen

De mascara lijkt op een normale mascara, maar gebruik je heel anders. Je gebruikt het namelijk over bestaande mascara, waardoor het verzacht en je het opnieuw kunt krullen en verfrissen.

Dankzij de Lash Teaser Brush worden de wimpers gekamd en ontward, van de aanzet tot de punt. Zo heb je dus de hele dag lange en volumineuze wimpers, en dat willen we natuurlijk!

Ben je – net als ons – geïntrigeerd of nog steeds een beetje sceptisch? Try it yourself, want de MAC Lash Dry Shampoo mascara kun je al kopen bij Douglas, De Bijenkorf en de MAC Store.

Bron: Marie Claire, Stylist | Beeld: Pexels 

Laatste nieuws