Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Goed nieuws voor Donny Roelvink na eerste controle

'Alles is in orde'

Boekpresentatie Dries Roelvink

Na een heftige periode waarin Donny Roelvink het nieuws te horen kreeg dat er teelbalkanker bij hem was vastgesteld, lijkt het nu stukken beter te gaan. Op Instagram deelt de realityster dat de eerste controle goed is gegaan.

Lieve reacties

"Mijn eerste controle na mijn diagnose", schrijft Donny bij een foto waarop hij z'n duim opsteekt vanaf het ziekenhuisbed. "Alles is in orde." In de comments regent het berichtjes van mensen die blij zijn voor de realityster. "Topper!!❤️❤️", schrijft Kaj Gorgels. Ook Bridget Maasland, Danny de Munk, Joël Beukers, Jessie Jazz en John Newbank laten een lieve reactie achter.

Heftig nieuws

Halverwege december afgelopen jaar vertelde Donny Roelvink vanuit het ziekenhuisbed dat hij onder het mes moest vanwege de ziekte. “Na het horen van een positieve CT-scan uitslag (waar gelukkig geen verdere uitzaaiingen waren te zien) ben ik gelijk onder het mes gegaan”, schreef hij toen op Instagram.

Vruchtbaarheid

Hoewel het na de operatie steeds beter lijkt te gaan, kreeg Donny onlangs ook minder leuk nieuws te horen. Het wordt voor de realityster in de toekomst namelijk lastiger om kinderen te krijgen. “Het is een hele grote wens van mij om papa te worden. Ze zeiden ‘het kan nog, maar in jouw geval gaat het wel een stukje lastiger worden’. Maar de kans is er nog wel'”, aldus Donny.

Bron: RTL Boulevard, Instagram @donnyroelvink | Beeld: NL Beeld, Instagram @donnyroelvink

Showbizz
  • AMSTERDAM, 15-11-2021 ,La Brochette Boekpresentatie DRIES - Dries Roelvink in La Brochette, Amsterdam. FOTO: Patrick van Emst Op de foto: Donny Roelvink