Met deze tips heb jij binnen no-time glanzend en voller haar

Hallo volle bos haar!

Het is elke vrouw haar droom om lange, gezonde en vollere lokken te hebben, met veel volume. Are we right? Toch zijn we helaas niet allemaal gezegend met een volle bos. Maar gelukkig zijn er natuurlijk wel een heleboel manieren om de illusie te creëren dat je dat dus wél hebt. Wij leggen uit hoe je dat doet.

Met een vlecht in slapen

Om te zorgen voor gezond haar is het aan te raden om met een vlecht in te gaan slapen. Nog even lekker douchen voordat je bed induikt, vlecht je haar in en you’re good to go. Enne, dat is niet het enige. De volgende dag word je natuurlijk wakker met een prachtige slag in je haar. Met een vlecht in slapen zorgt er ook voor dat je haar niet beschadigd in de nacht. Een win-win situatie dus!

Goede producten

Het gebruik van goede producten is natuurlijk een must als het gaat om een gezonde, volle bos haar. Gebruik bijvoorbeeld een goede droogshampoo of zoutspray die meteen die volumineuze look geven. Goede oliën zijn ook essentieel bij het verzorgen van je haar, denk hierbij bijvoorbeeld aan arganolie. Let wel: gebruik niet té veel producten. Uitgezakt haar wil je natuurlijk ook niet.

Was je haar niet te vaak

Natuurlijk snappen we dat je elke dag wel een keertje onder de douche stapt. En dat is oké! Zorg er dan in ieder geval voor dat je niet elke keer je haar wast. Het wassen van je haar zorgt er namelijk voor dat je lokken het volume kwijtraken. Enne, het is eigenlijk ook helemaal niet goed voor je haar om het te vaak te wassen. Voel jij dus dat je haar vetter wordt, stel het wassen dan nog uit met een paar dagen. Draag je haar die dagen vast of spray er wat droogshampoo in. You can do it!

Gezond eten

Je verwacht het misschien niet, maar ook ongezond eten heeft invloed op je haartextuur. Gezond eten is dus erg belangrijk als je droomt van gezonde lokken.

Be gentle

Zorg er als laatst voor dat je niet als een gek je haren gaat borstelen. Be gentle. Als je er te wild doorheen borstelt is de kans groot dat je je haar beschadigd en dat het afbreekt. En dat wil je niet! Ga er dus voorzichtig mee om als jij gaat voor voller haar. Enne: borstel het ook niet té vaak.

Bron: Girl Scene | Beeld: Clueless

Laatste nieuws