Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maris en Ivo over toekomstplannen: 'Als het aan Ivo ligt verhuizen we morgen nog naar het buitenland'

'We zijn een beetje aan het kijken waar we een huis willen gaan kopen'

Maris en Ivo waren vorig jaar een van de spraakmakende koppels in Temptation Island: Love or Leave. De twee wisten het avontuur te 'overleven' als koppel en zijn dit jaar zelfs al tien jaar samen. In gesprek met Grazia vertellen ze over hun toekomstplannen.

Herinneringen

Ivo en Maris vierden dit jaar dat ze alweer tien jaar samen zijn. Wij belden met de lovebirds om ze te feliciteren en vroegen wat hun mooiste herinnering samen is. "Ik denk dat we heel veel leuke herinneringen samen hebben, maar wat ik wel een leuke vind, is dat we ooit een hond hebben geadopteerd", vertelt Ivo. "Maris had echt een jaar lang gezeurd om een puppy, terwijl ik echt zoiets had van: 'Dit is een slecht idee, dit gaan we gewoon niet doen.' Maar na een jaar lang iedere dag zeuren, zijn we toch gaan kijken en was ik binnen één seconde verliefd en hebben we hem meegenomen", aldus Ivo. Aahw!

Inmiddels hebben ze de hond alweer vijf jaar en wonen ze ook al een tijdje samen in Amsterdam. Maris zou het liefst in Amsterdam willen blijven wonen en daar een huis kopen, maar Ivo heeft toch een ander plan in zijn hoofd...

Emigreren

"We zijn een beetje aan het kijken waar we een huis willen kopen", vertelt Ivo, die volgens Maris het liefst in het buitenland wil wonen. "In Portugal of in Azië", zegt hij. Een huis in Amsterdam is al snel aardig aan de prijs en daarom vindt Ivo het zo gek nog niet om te emigreren. "Als het aan Ivo ligt verhuizen we morgen nog naar Bali of Portugal", lacht Maris. "Maar ik block hem in zijn reisplannen, want ik vind Amsterdam ook gewoon heel leuk. We hebben een superleuk appartementje in het centrum en ik heb net een heel grote hoekbank besteld voor in ons huis. Die moet door het raam naar binnen, dus ik denk dat we hier nog wel heel even blijven."

De twee zijn beiden dol op reizen, dus: "Misschien gaan we wel weer een keer tien weken reizen om Ivo's reislust te stillen", lacht Maris. Aha!

Beeld: Maris en Ivo