Oeh: hint 365 Days-ster Michele Morrone op mogelijk vierde film?

Zou het?

Lees ook

Hoewel sommige dames nog steeds aan het bijkomen zijn van het derde deel van 365 Days, teased hoofdrolspeler Michele Morrone a.k.a. de knappe Massimo Torricelli alweer op een vierde deel. Wait, what?!

365 Days

365 Days is gebaseerd op de gelijknamige boeken van de Poolse Blanka Lipinska. In de thriller wordt de ambitieuze zakenvrouw Laura Biel ontvoerd door maffiabaas Massimo Torricelli. De maffiabaas in kwestie is obsessed door de zakenvrouw en heeft maar één doel: zij moet verliefd op hem worden. En dat alles in maar liefst 365 dagen. De maffiabaas vertelt de zakenvrouw dat hij haar niet zal aanraken, behalve als ze dat zelf wil. De zakenvrouw doet er vervolgens alles aan om zelf de macht te krijgen, maar – je raadt het al – ze wordt langzaamaan toch verliefd op hem. De films zitten bomvol steamy scènes die geïnspireerd zijn op de film Fifty Shades of Grey.

Teasen

Inmiddels zijn er al drie delen gemaakt van de populaire film, maar nu lijkt het erop dat er misschien ook wel een vierde deel in zit. Michele Morrone staat volgens zijn fans namelijk ook te springen op een terugkeer als de absolute hunk Massimo.

Zijn fans zijn even door zijn Instagram-posts gescrolld en kwamen een bericht tegen met een ietwat cryptische tekst. Volgens de fans lijkt het er namelijk op alsof Morrone teased op een mogelijk vierde deel. Zo luidt de caption: “Ze keken in elkaars ogen. Dat was het einde.” Hmm, érg mysterieus.

Speculaties

Het bericht leidde – net als meerdere berichten met teasing teksten van Morrone – meteen tot heel veel speculaties. “Yep… En dat is waarom het nog niet over is😉”, reageert een volger. “Het zou geweldig zijn als er nog een vierde deel zou komen, just saying“, aldus een andere volger. Iemand anders reageert met: “Ik wacht nog steeds op deel vier en Laura kan Massimo niet verlaten voor Nachos.” Zal er dan toch ooit een deel vier komen? Fingers crossed!

Bron: Instagram @michelemorrone, Netflix Life | Beeld: 365 Days

Laatste nieuws

Zie ook