Vandaag is de geluksdag van het sterrenbeeld Weegschaal

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Dan is vandaag jouw lucky day! Vandaag, 28 maart, is namelijk je geluksdag. Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Weegschaal: 23 september – 22 oktober

Je kunt behoorlijk streng voor jezelf zijn en de lat enorm hoog leggen. Hierdoor maak je het jezelf ontzettend zwaar. Relax en relativeer. Verlies de realiteit niet uit het oog en check de feiten, dan kom je er vanzelf achter dat wat je denkt, meestal niet klopt. Kom je voor uitdagingen te staan, onderschat jezelf dan niet. Je bent veel krachtiger dan jezelf denkt, dus geef jezelf some credit! Beloon jezelf gerust eens een keer met iets tofs of een luxe item.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws