Sad: Jaimie Vaes en Afshin Momadi zijn uit elkaar

Jaimie Vaes is weer vrijgezel.

Het liefdesgeluk leek Jaimie Vaes afgelopen zomer eindelijk weer wat toe te lachen toen ze bevestigde een relatie te hebben met dj Afshin Momadi. Maar helaas is deze liefde gestrand. Zo bevestigt Jaimie dat ze weer single is.

Uit elkaar

Aan RTL Boulevard heeft Jaimie laten weten dat zij en Afshin niet langer meer samen zijn. Over de reden van de relatiebreuk liet ze zich niet uit, maar ze vertelde er wel bij dat het goed met haar gaat.

Vrienden

Of de twee als vrienden verder gaan, is niet bekend. Wel weten we dat de liefde tussen Jaimie en Afshin ontstond uit een vriendschap. In augustus verscheen ze samen met haar inmiddels ex op de première van Wakanda Forever en deelde toen meer over haar relatie met Afshin. “Wij kennen elkaar heel lang. Ik denk al een jaartje of twaalf. Eigenlijk een hele goede vriend van mij altijd.”

Ondanks dat Jaimie destijds eigenlijk nog geen behoefte had aan een nieuwe relatie, sloeg de vonk toch over. “Ik had geen behoefte aan een relatie. Als je partner ook je beste vriend is dan voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem.” Maar helaas werkte het toch niet tussen de twee als liefdespartners.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress / NL Beeld 

Laatste nieuws