OMG: de school van The Princess Diaries staat te koop

De school is in real life een prachtige villa.

Lees ook

Was jij altijd groot fan van Mia Thermopolis in The Princess Diaries, en ken jij elke film uit je hoofd? Grote kans dat jij dan ook alle ge-wel-dige locaties ook op kunt noemen. Heb jij je altijd een leven voorgesteld net als dat van Mia? Good news: de high school uit de film staat namelijk te koop!

School Princess Diaries

Dat we allemaal het leven van Mia in de film The Princess Diaries zouden willen leven, is een understatement. Het is toch amazing als je er ineens achter komt dat je een prinses bent? En hoewel de gebouwen en het kasteel in Genovia er prachtig uitzien, zien de gebouwen in het zonnige San Francisco er ook outstanding uit.

Neem bijvoorbeeld de school van Mia: het gebouw ziet er bijna net zo koninklijk uit als het kasteel van haar oma, koningin Clarisse. Niet zo gek natuurlijk, aangezien de school in real life eigenlijk een riante villa is. En guess what? Hij staat te koop!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Realtor.com (@realtordotcom)

Bedrag

Heb jij toevallig nog ergens op zolder een grote tas met geld liggen, dan is het vandaag je lucky day. De prachtige villa a.k.a. de high school van Mia in The Princess Diaries, staat namelijk voor een riant bedrag te koop. Enne, het is nóg mooier dan je eigenlijk al dacht, geloof ons!

De villa is voorzien van 12 kamers, 4 badkamers, een gym, meerdere kantoren, een gigantisch dakterras met een prachtig uitzicht over de kust en een entreetrap waar je u tegen zegt. Geïnteresseerd? Dan moet je er wel 8.900.000 dollar voor neerleggen. Maar hey, dan heb je natuurlijk ook wat!

Bron: NSMBL | Beeld: The Princess Diaries, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook