Love is in the air! De Bachelors Margaux heeft een nieuwe vriend

De Bachelor-finaliste is helemaal gelukkig in de liefde.

We kunnen Margaux Verbestel allemaal kennen als finaliste van De Bachelor België, waar ze het hart van Fabrizio Tzinaridis probeerde te veroveren. Helaas eindigde haar Bachelor-avontuur niet met een grote liefde, maar niet getreurd. Margaux is namelijk erg gelukkig in de liefde, zo deelt ze op haar Instagram-account.

Fabrizio

In De Bachelor België stond Margaux samen met Madieke in de finale. Fabrizio koos in de finale voor Madieke, maar hun relatie heeft na het programma niet heel lang standgehouden. Na het programma zocht Fabrizio weer contact met Margaux, maar ook tussen hen werd het helaas niks.

Nieuwe lover

Maar na haar Bachelor-avontuur is de 22-jarige dan toch eindelijk haar grote liefde tegen het lijf aangelopen. Volgens de Belgische Metro zou Margaux helemaal in love zijn met Michaël Bertjens, een knappe man uit het Belgische Tongeren. “Alles wat ik wil en alles wat ik nodig heb”, zet Margaux bij de lieve foto van de twee. Ahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Margaux Verbestel (@margaux.verbestel)

De Bachelor

Tijdens haar deelname aan De Bachelor heeft Margaux het echter niet heel makkelijk gehad. Zo konden veel meiden het niet met elkaar vinden en ontstond er het nodige drama. Zo zou – volgens sommige deelneemsters – Margaux bepaalde uitspraken hebben gedaan die volgens hen niet door de beugel konden. Ook Fabrizio kwam dit te horen en besloot haar hier toentertijd op aan te spreken.

“Ik heb haar aangesproken op de dingen die ik heb gehoord. Dan heb ik het over uitspraken die mij opnieuw in het player-hokje duwen”, stelde Fabrizio. Volgens hem waren deze uitspraken voor hem behoorlijk kwetsend. Hij wilde toen namelijk al graag afscheid nemen van zijn player-imago. Margaux zou volgens de andere ladies in het programma hebben gezegd dat “degene die het eerst haar benen opendoet tijdens de romantische date, waarschijnlijk in de finale zou staan.” Toch bleef Margaux volhouden dat deze uitspraken inderdaad zijn gedaan, maar niet door haar.

Bron: Love Reality | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws