‘Nieuw seizoen The Last of Us laat nog even op zich wachten’

Bella Ramsey vertelt wanneer we de nieuwe seizoenen kunnen verwachten.

The Last of Us is megapopulair op dit moment. De hitserie – die gebaseerd is op de gelijknamige game – staat al weken bovenaan in de hitlijsten van HBO Max. Fans die de game kennen weten dat het verhaal van de serie nog verder gaat, maar de vraag is nu: wanneer gaat het verder op de streamingdienst?

Nieuwe seizoenen

De afleveringen van The Last of Us werden zó goed ontvangen, dat HBO Max in januari al aankondigde dat er een vervolg komt. Makers Craig Mazin en Neil Druckman lieten al weten dat dat om meer dan één seizoenen zal gaan.

Bella Ramsey – de actrice die Ellie speelt in de serie – heeft in ITV-programma The Jonathan Ross Show een tipje van de sluier opgelicht over het vervolg van de serie. Zo vertelde ze wanneer we de nieuwe seizoenen precies kunnen verwachten. “Waarschijnlijk gaan we eind dit jaar of begin volgend jaar filmen. Dus dan zal het er tegen het einde van 2024 of begin 2025 zijn”, aldus Bella. Oei, dat betekent dus dat we nog wel even moeten wachten op nieuwe afleveringen…

Het verhaal

Waar The Last of Us precies over gaat? “Nadat een wereldwijde pandemie de beschaving heeft verwoest, ontfermt een bikkelharde overlever zich over een 14-jarig meisje dat de laatste hoop van de mensheid kan zijn”, zo luidt de beschrijving op HBO Max.

We volgen in de serie Joel (gespeeld door Pedro Pascal) die samen met Ellie een levensgevaarlijke tocht aflegt. Gedurende die reis komen (en in flashbacks) komen we meer te weten over wat Ellie en Joel allemaal hebben meegemaakt. Zo zien we onder meer een aflevering van Ellie en haar beste vriendin Riley (gespeeld door Storm Reid). Riley kun je ook kennen van haar rol als Gia in Euphoria, hierin speelde ze het zusje van Rue.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: HBO max, YouTube

Laatste nieuws