Oeh! Makers van populaire film Fall werken aan een sequel

Dat zou heel leuk zijn!

Vorig jaar september ging de bioscoopfilm Fall compleet viraal op social media. De spannende film zou een enorme plottwist hebben waar fans maar niet over uitgepraat raakten. Heb jij de film inmiddels ook gezien en raak jij niet uitgepraat over het spannende verhaal? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Spannende film

Er komt hoogstwaarschijnlijk namelijk een sequel van de film! In de bloedstollende film besluiten twee besties een enorme tv-toren te beklimmen. Enne, dat doen ze zeker niet ‘voor de lol’, maar voor een social media stunt. Wait what?! Toch denken de twee vriendinnen dat dit een goed idee is, maar gezien de staat van deze toren? No way!

De 600 meter hoge tv-toren ziet er namelijk erg oud uit, mede door de verroeste plekken, waardoor de toren halverwege kapot is gegaan. Je bedenkt het je misschien niet, maar de besties weten tóch de top de bereiken. Hoe dan?! Wel is er één probleem, het trappetje waarmee ze naar boven zijn gekomen is kapotgegaan en naar beneden gestort. Oh no! Daar zitten ze dan, zonder dat iemand het weet, in een hoge tv-toren in de middle of nowhere

Jep, de twee vriendinnen moeten dus zien te overleven op de 600 meter hoge toren. Het bereik is ver te zoeken, het eten en drinken raakt langzamerhand op en terug naar beneden klimmen is al helemaal geen optie. Deze dreigende situatie zet dus niet alleen hun leven op het spel, maar ook hun vriendschap zal op de proef gesteld worden.

Vervolgfilm

De film was eerst in de bioscoop te zien, maar sinds kort op Netflix. En omdat de film zó populair was, zijn de makers druk aan het brainstormen over een mogelijk vervolg. In een interview met Deadline vertelde een van de producenten van de film, James Harris: “We hebben een paar ideeën waar we mee bezig zijn… We willen niet iets maken dat voelt als een copycat of minder dan de eerste.”

Er liggen dus een aantal ideeën voor een mogelijk vervolg op tafel, dus de kans is groot dat er ook echt een sequel van de film komt! Waar die sequel dan precies over zal gaan is nog niet duidelijk, maar als de makers de eerste verhaallijn aanhouden kunnen wij wel raden wat we kunnen verwachten. Wellicht dat we opnieuw gaan zien hoe twee vrouwen zich uit een benarde situatie moeten redden.

Kunnen we ook een aantal dezelfde acteurs in deze film verwachten? De makers zien het wel zitten om in ieder geval Jeffrey Dean Morgan (de vader van Currey) weer een rol te geven in de film. Wij zijn in ieder geval excited!

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Fall (Netflix)

Laatste nieuws